Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

CreepyPasta

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Pewnej zimowej nocy, gdy mój tata pojechał do pracy na nocną zmianę, ja i brat jak prawie każdej nocy zostawaliśmy sami w domu, jakoś sobie radziliśmy, więc nie baliśmy się zostać sami po raz któryś z kolei. Za pozwoleniem taty zaprosiliśmy swoich znajomych, Darek bo tak miał na imię mój brat miał 12 lat i był fanem gier na telefon, więc zaprosił swoich kolegów właśnie na tego typu gry do swojego pokoju, ja jako byłem typem konsolowca, zaprosiłem kolegów do gry w najnowsze gry wyścigowe. Po paru godzinach dochodziła już godzina 3, jako iż było ciemno nie chciałem, żeby wszyscy rozchodzili się do domów, o takiej porze, więc postanowiliśmy wszyscy razem, że będą spali u nas w domu. Padnięci od razu położyliśmy się spać, nagle poczułem spragnienie, więc poszedłem napić się do kuchni wody, wracając do pokoju, zobaczyłem dziwny cień w oknie w oknie, pomyślałem, że to jakieś złudzenie i poszedłem spać, parę minut później coś zaczęło pukać w okno, zaspany postanowiłem zobaczyć co to jest, moim niedowierzaniom zobaczyłem dziwną postać uśmiechniętą od ucha do ucha, z wytrzeszczem jak u jakiejś żaby, powiedział "wpuść mnie chłopczyku, pokaże ci coś", przestraszywszy się obudziłem wszystkich i powiedziałem, że jakiś facet stoi w oknie i gapi się na nas, oni myśleli, że stroje sobie z nich żarty, ponieważ lubiłem robić takie akcje, ale to nie były żarty, zasłoniłem okno i postanowiłem zadzwonić na policję. Nagle ktoś zaczął majstrować coś przy drzwiach od domu, wszyscy się przestraszyliśmy mój tata miał wrócić około 8 rano. Natychmiast obudziliśmy Darka i jego kolegów i uciekliśmy na górne piętro, po paru minutach usłyszeliśmy ciche kroki po schodach i głos osoby, która mówiła "Już idę po was, jestem co raz bliżej", po paru sekundach zaczął się dobierać do drzwi, w których my siedzieliśmy, gdy już miał otwierać drzwi do domu weszli policjanci, którzy zabrali tego faceta, parę dni później w wiadomościach dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca, który miał na swoim karku już ponad 50 zabitych dzieci, nigdy nie zapomnę jego twarzy i tego strasznego głosu.

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Użytkownik

Ze względu na to jaka ta opowieść jest krótka powinieneś szybciej wejść w akcje, bo połowa tego to zwykłe opowiadanie. Później się już fajnie rozkręciło. 

432.gif

• Użytkownik∙

Bardzo fajne, tylko szkoda ze takie krótkie. Tak jak wspomniał kolega wyżej, zaczęło się rozkręcać a tu koniec... :P Czekamy na więcej :D 

• Zasłużony

Dobra robota, no ale jak wyżej przedmówcy napisali, zbyt krótkie.. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nice ta cała historyjka wariacie +

• Użytkownik

Historyjka piękna, tylko jak napisali wyżej, bardzo krótka. 

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik

Kurdee, tak się wkręciłem :D. Więcej !!!.

+Popracuj nad małymi błędami >

W dniu 25.07.2020 o 02:52, PepePanDziobak napisał:

dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]