Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

CreepyPasta

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Pewnej zimowej nocy, gdy mój tata pojechał do pracy na nocną zmianę, ja i brat jak prawie każdej nocy zostawaliśmy sami w domu, jakoś sobie radziliśmy, więc nie baliśmy się zostać sami po raz któryś z kolei. Za pozwoleniem taty zaprosiliśmy swoich znajomych, Darek bo tak miał na imię mój brat miał 12 lat i był fanem gier na telefon, więc zaprosił swoich kolegów właśnie na tego typu gry do swojego pokoju, ja jako byłem typem konsolowca, zaprosiłem kolegów do gry w najnowsze gry wyścigowe. Po paru godzinach dochodziła już godzina 3, jako iż było ciemno nie chciałem, żeby wszyscy rozchodzili się do domów, o takiej porze, więc postanowiliśmy wszyscy razem, że będą spali u nas w domu. Padnięci od razu położyliśmy się spać, nagle poczułem spragnienie, więc poszedłem napić się do kuchni wody, wracając do pokoju, zobaczyłem dziwny cień w oknie w oknie, pomyślałem, że to jakieś złudzenie i poszedłem spać, parę minut później coś zaczęło pukać w okno, zaspany postanowiłem zobaczyć co to jest, moim niedowierzaniom zobaczyłem dziwną postać uśmiechniętą od ucha do ucha, z wytrzeszczem jak u jakiejś żaby, powiedział "wpuść mnie chłopczyku, pokaże ci coś", przestraszywszy się obudziłem wszystkich i powiedziałem, że jakiś facet stoi w oknie i gapi się na nas, oni myśleli, że stroje sobie z nich żarty, ponieważ lubiłem robić takie akcje, ale to nie były żarty, zasłoniłem okno i postanowiłem zadzwonić na policję. Nagle ktoś zaczął majstrować coś przy drzwiach od domu, wszyscy się przestraszyliśmy mój tata miał wrócić około 8 rano. Natychmiast obudziliśmy Darka i jego kolegów i uciekliśmy na górne piętro, po paru minutach usłyszeliśmy ciche kroki po schodach i głos osoby, która mówiła "Już idę po was, jestem co raz bliżej", po paru sekundach zaczął się dobierać do drzwi, w których my siedzieliśmy, gdy już miał otwierać drzwi do domu weszli policjanci, którzy zabrali tego faceta, parę dni później w wiadomościach dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca, który miał na swoim karku już ponad 50 zabitych dzieci, nigdy nie zapomnę jego twarzy i tego strasznego głosu.

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Użytkownik

Ze względu na to jaka ta opowieść jest krótka powinieneś szybciej wejść w akcje, bo połowa tego to zwykłe opowiadanie. Później się już fajnie rozkręciło. 

432.gif

• Użytkownik∙

Bardzo fajne, tylko szkoda ze takie krótkie. Tak jak wspomniał kolega wyżej, zaczęło się rozkręcać a tu koniec... :P Czekamy na więcej :D 

• Zasłużony

Dobra robota, no ale jak wyżej przedmówcy napisali, zbyt krótkie.. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nice ta cała historyjka wariacie +

• Użytkownik

Historyjka piękna, tylko jak napisali wyżej, bardzo krótka. 

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik

Kurdee, tak się wkręciłem :D. Więcej !!!.

+Popracuj nad małymi błędami >

W dniu 25.07.2020 o 02:52, PepePanDziobak napisał:

dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]