Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 25 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Pewnej zimowej nocy, gdy mój tata pojechał do pracy na nocną zmianę, ja i brat jak prawie każdej nocy zostawaliśmy sami w domu, jakoś sobie radziliśmy, więc nie baliśmy się zostać sami po raz któryś z kolei. Za pozwoleniem taty zaprosiliśmy swoich znajomych, Darek bo tak miał na imię mój brat miał 12 lat i był fanem gier na telefon, więc zaprosił swoich kolegów właśnie na tego typu gry do swojego pokoju, ja jako byłem typem konsolowca, zaprosiłem kolegów do gry w najnowsze gry wyścigowe. Po paru godzinach dochodziła już godzina 3, jako iż było ciemno nie chciałem, żeby wszyscy rozchodzili się do domów, o takiej porze, więc postanowiliśmy wszyscy razem, że będą spali u nas w domu. Padnięci od razu położyliśmy się spać, nagle poczułem spragnienie, więc poszedłem napić się do kuchni wody, wracając do pokoju, zobaczyłem dziwny cień w oknie w oknie, pomyślałem, że to jakieś złudzenie i poszedłem spać, parę minut później coś zaczęło pukać w okno, zaspany postanowiłem zobaczyć co to jest, moim niedowierzaniom zobaczyłem dziwną postać uśmiechniętą od ucha do ucha, z wytrzeszczem jak u jakiejś żaby, powiedział "wpuść mnie chłopczyku, pokaże ci coś", przestraszywszy się obudziłem wszystkich i powiedziałem, że jakiś facet stoi w oknie i gapi się na nas, oni myśleli, że stroje sobie z nich żarty, ponieważ lubiłem robić takie akcje, ale to nie były żarty, zasłoniłem okno i postanowiłem zadzwonić na policję. Nagle ktoś zaczął majstrować coś przy drzwiach od domu, wszyscy się przestraszyliśmy mój tata miał wrócić około 8 rano. Natychmiast obudziliśmy Darka i jego kolegów i uciekliśmy na górne piętro, po paru minutach usłyszeliśmy ciche kroki po schodach i głos osoby, która mówiła "Już idę po was, jestem co raz bliżej", po paru sekundach zaczął się dobierać do drzwi, w których my siedzieliśmy, gdy już miał otwierać drzwi do domu weszli policjanci, którzy zabrali tego faceta, parę dni później w wiadomościach dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca, który miał na swoim karku już ponad 50 zabitych dzieci, nigdy nie zapomnę jego twarzy i tego strasznego głosu. 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Ze względu na to jaka ta opowieść jest krótka powinieneś szybciej wejść w akcje, bo połowa tego to zwykłe opowiadanie. Później się już fajnie rozkręciło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Bardzo fajne, tylko szkoda ze takie krótkie. Tak jak wspomniał kolega wyżej, zaczęło się rozkręcać a tu koniec... Czekamy na więcej Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 25 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dobra robota, no ale jak wyżej przedmówcy napisali, zbyt krótkie.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Nice ta cała historyjka wariacie + Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Historyjka piękna, tylko jak napisali wyżej, bardzo krótka. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Kurdee, tak się wkręciłem . Więcej !!!. +Popracuj nad małymi błędami > W dniu 25.07.2020 o 02:52, PepePanDziobak napisał: dowiedziałem się, że był ty seryjny morderca Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi