Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Do pracy przychodzi koleżanka ze straszną chrypką, wręcz mówić nie może. - Moja droga, zwykle jak mnie dopada takie nieszczęście, robię mężowi loda i prawie natychmiast przechodzi! Na drugi dzień koleżanka przychodzi zdrowa, zadowolona i szczęśliwa, że pozbyła się chrypki... - Co zrobiłaś? - Dokładnie to co mi radziłaś! Twój mąż nie mógł uwierzyć, że to ty miałaś taki pomysł? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dobre metody wspaniałych kobitek xddd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi