Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

vanish - Strażnik

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: vanish
2. Wiek: 14 
3. Link do banid: 
https://banid.pl/kto?to=0:1:456229754
4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/vanish/54.38.135.53:27015/
5. Twoja znajomość zadań strażnika: 5
6. Doświadczenie: Strażnikiem byłem tylko raz, i to nie na długo. Posiadałem admina na Zombie Plague na sławnej sieci która niestety się rozpadła z przyczyn losowych, Opiekun GO:MOD'a bez dostępu do ftp.
7. Coś o sobie: Witam. Jestem Jakub posiadam 14 lat oraz uwielbiam grać w piłkę ręczną. Moim hobby jest sport przed chwiłą wymieniony, oraz łowienie ryb. Najcięższa ryba jaką złowiłem to był z tego co pamiętam Szczupak 3kg. To mój rekord lecz tak to same karasie itp. Również jeżdżę na rowerze, ponieważ miesiąc temu i kilka dni dostałem go na urodziny. Wracając do piłki, jeździłem na zawody tzn. mistrzostwa młodzieży w piłce ręcznej, gdzie razem z drużyną otrzymaliśmy 3 miejsce.
8. Dlaczego Ty: Ostatnio na serwerze roi się od graczy co freekilują w ct, wyzywają itp. Strażników/Adminów w tych sytuacjach nie ma ponieważ bardziej to z rana się dzieje. Gram dziennie dosyć często, więc takich właśnie tak powiem "Trollków" bym wyciągał z nich konsekwencje.
9. Mikrofon (Obowiązkowy):  Oczywiście
10. Składka za strażnika (Tak/Nie): Tak, płatność psc.

• Przykro mi 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

Jestem na tak.

+Doświadczenie.

+/Wiek

+Aktywność

+Chętny do CT

Jedyny minus to taki że często zabijasz a nie karniakujesz ale myślę że to ogarniesz 

Powodzenia Życzy Marszoł

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Okres próbny. 

[+] Aktywność

[-] Wiek

[+/-] Doświadczenie

[+] Wchodzi do CT i stara się ogarnąć.

Według mnie jeszcze powinieneś częściej sie pojawiać w CT by każdy mógł sobie sprawdzić, jak sobie radzisz, bo jeżeli nie ma chętnych to wtedy musisz jako strażnik wejść do CT i prowadzić, a często sie zdarza tak, że nikt do CT nie wchodzi.

Szanuje za piłkę ręczną. 

Powodzenia.

• Dzięki 1

432.gif

• Użytkownik

Na próbny.

W CT nie miałem okazji zobaczyć, więc sugeruje się panami u góry.

Jesteś troszkę za młody, ale być może nadrabiasz dojrzałością - tak też mi się wydaje.

Mimo wszystko, żadnych problemów, kultura, brak przeciwwskazań co do okresu próbnego.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Na okres próbny

[+] Chętny Do CT

[+/-] Znajomość Regulaminu

[+] Miły, Bezkonfliktowy

[+/-] Doświadczenie

[+] Aktywność

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Mimo Twojego młodego wieku jestem skłonny Cie przyjąć na okres próbny 2 tygodni, nieraz były sytuacje, że młodsza osoba miała więcej w głowie niż nie jeden pełnoletni gracz, zobaczymy jak będzie tutaj. Mam nadzieje że nie zawiedziesz. Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]