Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

vanish - Strażnik

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: vanish
2. Wiek: 14 
3. Link do banid: 
https://banid.pl/kto?to=0:1:456229754
4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/vanish/54.38.135.53:27015/
5. Twoja znajomość zadań strażnika: 5
6. Doświadczenie: Strażnikiem byłem tylko raz, i to nie na długo. Posiadałem admina na Zombie Plague na sławnej sieci która niestety się rozpadła z przyczyn losowych, Opiekun GO:MOD'a bez dostępu do ftp.
7. Coś o sobie: Witam. Jestem Jakub posiadam 14 lat oraz uwielbiam grać w piłkę ręczną. Moim hobby jest sport przed chwiłą wymieniony, oraz łowienie ryb. Najcięższa ryba jaką złowiłem to był z tego co pamiętam Szczupak 3kg. To mój rekord lecz tak to same karasie itp. Również jeżdżę na rowerze, ponieważ miesiąc temu i kilka dni dostałem go na urodziny. Wracając do piłki, jeździłem na zawody tzn. mistrzostwa młodzieży w piłce ręcznej, gdzie razem z drużyną otrzymaliśmy 3 miejsce.
8. Dlaczego Ty: Ostatnio na serwerze roi się od graczy co freekilują w ct, wyzywają itp. Strażników/Adminów w tych sytuacjach nie ma ponieważ bardziej to z rana się dzieje. Gram dziennie dosyć często, więc takich właśnie tak powiem "Trollków" bym wyciągał z nich konsekwencje.
9. Mikrofon (Obowiązkowy):  Oczywiście
10. Składka za strażnika (Tak/Nie): Tak, płatność psc.

• Przykro mi 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

Jestem na tak.

+Doświadczenie.

+/Wiek

+Aktywność

+Chętny do CT

Jedyny minus to taki że często zabijasz a nie karniakujesz ale myślę że to ogarniesz 

Powodzenia Życzy Marszoł

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Okres próbny. 

[+] Aktywność

[-] Wiek

[+/-] Doświadczenie

[+] Wchodzi do CT i stara się ogarnąć.

Według mnie jeszcze powinieneś częściej sie pojawiać w CT by każdy mógł sobie sprawdzić, jak sobie radzisz, bo jeżeli nie ma chętnych to wtedy musisz jako strażnik wejść do CT i prowadzić, a często sie zdarza tak, że nikt do CT nie wchodzi.

Szanuje za piłkę ręczną. 

Powodzenia.

• Dzięki 1

432.gif

• Użytkownik

Na próbny.

W CT nie miałem okazji zobaczyć, więc sugeruje się panami u góry.

Jesteś troszkę za młody, ale być może nadrabiasz dojrzałością - tak też mi się wydaje.

Mimo wszystko, żadnych problemów, kultura, brak przeciwwskazań co do okresu próbnego.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Na okres próbny

[+] Chętny Do CT

[+/-] Znajomość Regulaminu

[+] Miły, Bezkonfliktowy

[+/-] Doświadczenie

[+] Aktywność

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Mimo Twojego młodego wieku jestem skłonny Cie przyjąć na okres próbny 2 tygodni, nieraz były sytuacje, że młodsza osoba miała więcej w głowie niż nie jeden pełnoletni gracz, zobaczymy jak będzie tutaj. Mam nadzieje że nie zawiedziesz. Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]