Użytkownik vanisz Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 1. Nick: vanish 2. Wiek: 14 3. Link do banid: https://banid.pl/kto?to=0:1:456229754 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/vanish/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 5 6. Doświadczenie: Strażnikiem byłem tylko raz, i to nie na długo. Posiadałem admina na Zombie Plague na sławnej sieci która niestety się rozpadła z przyczyn losowych, Opiekun GO:MOD'a bez dostępu do ftp. 7. Coś o sobie: Witam. Jestem Jakub posiadam 14 lat oraz uwielbiam grać w piłkę ręczną. Moim hobby jest sport przed chwiłą wymieniony, oraz łowienie ryb. Najcięższa ryba jaką złowiłem to był z tego co pamiętam Szczupak 3kg. To mój rekord lecz tak to same karasie itp. Również jeżdżę na rowerze, ponieważ miesiąc temu i kilka dni dostałem go na urodziny. Wracając do piłki, jeździłem na zawody tzn. mistrzostwa młodzieży w piłce ręcznej, gdzie razem z drużyną otrzymaliśmy 3 miejsce. 8. Dlaczego Ty: Ostatnio na serwerze roi się od graczy co freekilują w ct, wyzywają itp. Strażników/Adminów w tych sytuacjach nie ma ponieważ bardziej to z rana się dzieje. Gram dziennie dosyć często, więc takich właśnie tak powiem "Trollków" bym wyciągał z nich konsekwencje. 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Oczywiście 10. Składka za strażnika (Tak/Nie): Tak, płatność psc. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marszoł Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Jestem na tak. +Doświadczenie. +/Wiek +Aktywność +Chętny do CT Jedyny minus to taki że często zabijasz a nie karniakujesz ale myślę że to ogarniesz Powodzenia Życzy Marszoł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Okres próbny. [+] Aktywność [-] Wiek [+/-] Doświadczenie [+] Wchodzi do CT i stara się ogarnąć. Według mnie jeszcze powinieneś częściej sie pojawiać w CT by każdy mógł sobie sprawdzić, jak sobie radzisz, bo jeżeli nie ma chętnych to wtedy musisz jako strażnik wejść do CT i prowadzić, a często sie zdarza tak, że nikt do CT nie wchodzi. Szanuje za piłkę ręczną. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Na próbny. W CT nie miałem okazji zobaczyć, więc sugeruje się panami u góry. Jesteś troszkę za młody, ale być może nadrabiasz dojrzałością - tak też mi się wydaje. Mimo wszystko, żadnych problemów, kultura, brak przeciwwskazań co do okresu próbnego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Na okres próbny [+] Chętny Do CT [+/-] Znajomość Regulaminu [+] Miły, Bezkonfliktowy [+/-] Doświadczenie [+] Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 28 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Mimo Twojego młodego wieku jestem skłonny Cie przyjąć na okres próbny 2 tygodni, nieraz były sytuacje, że młodsza osoba miała więcej w głowie niż nie jeden pełnoletni gracz, zobaczymy jak będzie tutaj. Mam nadzieje że nie zawiedziesz. Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 28 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi