Użytkownik mioxom Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) 1. Nick: mioxom 2. Wiek: 16 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 3-4/10 6. Doświadczenie: Byłem za bachora adminem, jeszcze za tamtych czasów nie było czegoś takiego jak ranga/pozycja strażnik ale szybko to ogarnę wkońcu trzeba od czegoś zacząć. 7. Coś o sobie: Jestem Michał. mam 16 lat. Niedawno ukończyłem pierwszą klasę szkoły branżowej na kierunku Kucharz. interesuje się skateboardingiem oraz streamowaniem , od czasu do czasu można mnie zobaczyć na platformie Twitch.tv jak gram sobie w gierki. Nie mam pomysłu co więcej napisać więc na tym skończę 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Oczywiscie! 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest posiadany 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): Jeżeli jest możliwość przelewem to bardziej bym wolał tą opcją ale jeżeli tej opcji nie ma to jakoś dam rade zrobić to sms'em Edytowane 25 Lipca 2020 przez mioxom 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 26 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 26 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi