Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Nick: hk. Wiek: 21. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Jako, że pomimo rezygnacji z rang zostałem tutaj nadal i moja aktywność jest jaka była + również nadal staram się pomagać to myślę, iż jestem idealnym kandydatem na ową rangę. Stale tutaj bywam jak można zauważyć, wiec żadnych wątpliwości co do tego chyba nie powinno być, a wymagania to tylko formalność. Wymagania: 300+ postów - No proste. 200+ reputacji - No proste. Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy - Oczywiście. Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji - Myśle, ze jakaś tam jest. 9 aktywnych dni na forum - Oczywiście. Bezkonfliktowość - Myśle, ze jestem aniołkiem i wzorem do naśladowania. 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi