Użytkownik qszykk Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) Nick z CS: Atomiasz Admin banujący: deweloper Serwer: ONLY DD2 #2 Data zdarzenia: ciepły lipiec dwudziestego roku dnia dwudziestego szóstego Opis sytuacji: gram gram gram, nadepnełem na skurkę od banana i dostałem bana Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=22051 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater. :>' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:40455838' [AMXBans] Twoje IP: '79.187.218.150' [AMXBans] =============================================== Edytowane 26 Lipca 2020 przez qszykk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Już się biorę za rozpiskę, daj mi do 24 czas... Demo nr 1: (HLTV) https://www34.zippyshare.com/v/eEFZ30MK/file.html Oprócz rozpiski, prosiłbym również UBT o dokładne sprawdzenie recoila kolegi, bo też nie wygląda na pełny legit .. =) 14:17 - tutaj celownik ci troche polecial fajnie za modelem, ciekawa sytuacja, albo poprostu wycwiczony aimowo ;D / +/-b 14:18 - oooo, tutaj jak Ci fajnie celownik polecial w strone glowki jakos nie wyglądało to jak zwyczajny ruch myszki / +b 15:16 - a tak o , kolega se siedzi tak o przed trupem nie wiadomo x czasu, nagle fajny skanik modelowo, czyzby kwadrat zauwazony? / +b 19:42 - 1 frag jest ok, ale ten drugi???? skanowanie modelowo, ladny frag / +b 19:52 - 1 frag tak samo normalny, ale ze tak modelowo prosto w chlopa teen drugi? / +b Demo nr 2: (POV) https://www67.zippyshare.com/v/U5276Ywf/file.html 4:29 - czyste info, wraz z wlaczonym adminem espa... Proste info nie słysząc ani info, ani przeciwnika ? / +b 4:49 - modelowy skan w brame, normalka.. moze fart / +/-b 4:53 - troche za szybko tak samo w to okno spojrzałeś nie wiem, moze przypadek =D / +/-b 5:04 - ? tez tak modelowo trochu / +/-b 5:54 - o jezu, ten recoil piękny... / +b 7:04 - ??? nie slyszalem go, a Ty? / +b 8:56 - takie tam info, nikt z teamu nie dal info,że jest 2b/ skąd to wiedziałes? :PP / +b 10:21 - chlop dobiega, i dosc w tempo sie wycofujesz, niby proste akcje, a jednak dajesz sie wkopac / +b Pomijając już temat, że zwróciłem uwagę na Twoje info podczas Twojej zabawy z kolegą o nicku @ czarnoziem100 czyli panem "Legendarnym Puszkiem" bawiąc się na respie, podczas gdy Twój kolega upadał, Twoje info było bezbłędne. Także wracając do tematu, również postaram się zwrócić uwagę na dawanie info na tsie, przedstawie Ci podpunkt: "24. Zakaz komunikowania się poprzez komunikatory głosowe w celu podania "infa gdzie jest gracz" (ts, skype, discord itp.)" Postaram się porozmawiać i dogadać z całą ekipą o bana Waszej dwójki. Kolejna sprawą jaka daje wiele do życzenia jest Twoje odzywanie się na serwerze typu "Dostajesz 1 ostrzezenie, jeszcze 2 i dostajesz bana" co wyraźnie słychać na demku i również można uznawać to za podszywkę jak i działanie na szkode serwera. Rozpiska daje wiele do życzenia, i wiele wyjaśnia. Więc @ |K4|Bum @ Kacperek 1.6 @ Uszaty zostawiam Wam opinię na ten temat jak i rozpiski z 2 demek. Pozdrawiam. @Edit : Nakładam bana Twojemu koledze do czasu wyjaśnienia sprawy i podjęcia dalszych kroków. 4 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Pierwsze demko: 14.17- Rzeczywiście gracz poleciał modelowo, ciekawa akcja z jego strony B-/+ 14.18- Dobry hedzik za jednym strzałem wspaniały B+ 15.16- Pięknie schowany i potem te strzały w ścianę hmm B+ 19.42- Ten drugi frag, skanowanie modelowe B+ 19.52- Pierwszy frag normalny, ten drugi coś pociągnął modelowo w gościa B+ Drugie demko: 4.29- Nie słyszałeś przeciwnika, dobre info B+ 4.49- Może to być czysty fart, ale podejrzliwy ten skan B-/+ 4.53- Mógł to być przypadek z tym gościem w dziurze B- 5.04- Trafiłeś go dobrze modelowo heh B+ 5.54- Wspaniały ten twój no-recoil z ak B+ 7.04- Tak dobrze go słyszałeś, bo ja nie tak dobrze B+ 8.56- Rzeczywiście nie było żadnego info od nikogo, więc skąd wiedziałeś o tym? B+ 10.21- Te skany w ścianę, dobre cofanie z twojej strony, skąd wiedziałeś? B-/+ Co do tego info, kolega podał Ci podpunkt z zakazem, więc możesz oznaczyć go na czerwono i przeczytać. Poczekamy jeszcze na wypowiedzi kolegów i ich rozpiski. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Demo nr.1: 14:18 No niezły lock, w dodatku chyba źle skonfigurowany ;x B+ 15:16 może fart, może nie B+/- 19:42 Ten drugi frag to jedno wielkie B+ 19:52 Podest olany, wychylenie typowo pod pozycję B+/- Demo nr.2: 4:29 W sumie, skoro tam była paka to idzie się domyślić, że ktoś tam jest B- 4:49 to niezłe skany B+/- 4:53 do tego bym się nie przyczepił B- 5:04 B+/- 5:54 Najgłupsze możliwe sprzedanie norecoila jakie widziałem B+ 7:04 6:53 słychać tupnięce przy bramie, B- 8:56 "2b tylko"??? To chyba te jakieś ultra-mocne słuchawki, dzięki którym przez ściany widać. B+ 10:21 Te kroki w dolnym doskonale słychać, ale i tak wycofanie idealne. B+/- Co do twojej komunikacji z puszkiem na ts'ie/discordzie, dowody są wystarczające. Ban nałożony na puszka zostaje. Twój jak mniemam również. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Tak jak koledzy napisali powyżej. Dowody jasno stwierdzają iż grasz ( "wspólnie") z kolegą po przez podawanie info na komunikatorze poza grą. Niestety ale my takiej gry nie tolerujemy i jesteśmy przeciwni temu. Urywek regulaminu który kolega wyżej pozwolił sobie dodać może potwierdzić informację na ten temat formalnie. Ban dla ciebie i kolegi słuszny, powodzenia w szukaniu innej sieci, z pewnością wspólnymi siłami znajdziecie ją równie dobrze szybko, jak fragi na mapie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi