Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

kolaj8

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Zabrano mam ducka(sgs,gs,sgj) ponieważ podobno bunty  były przez niego ludzie osoba która potrafi wykonać sgs gs czy sgj ma 200 up fps a na abh rozpędzi się 1000proc bardziej zresztą dziś nie było można robić sgs itp. A bunty były tak samo więc albo to jest wina słabych ct albo map do buntów  +ten duck uniemożliwia robienia lj więc proszę o przywrócenie normalnego ducka

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Zgadzam się w 100% dobry duck to podstawa  +1

• Użytkownik

Siemanko, ja też się wypowiem, bo byłem tutaj adminem, więc mam prawo, dzienki. A więc może zacznijmy od tego, że skoro na jb zostaję dodany zakaz robienia sgs/gs itp., albo blokuję ktoś duck no, to chyba wiemy z czym, to się równa, no z płaczem h3h3, bo co mogą robić ludzie, którzy grają w 2k20r 24/7 w counter strike 1.6 i mają komputer z drewna h3h3, albo są chu**** za przeproszeniem i nie umieją ogarnąć zwykłego buntu, albo nie umieją strzelać, h3h3. Skoro idziesz do CT no, to musisz się z tym liczyć, że będą bunty, bo jak jesteś kret**** i nie umiesz prowadzić kreatywnie, to wiadomo, że będziesz miał dużo buntów, a jeśli starasz się i widać, że prowadzisz kreatywnie, to ludzie Ci się nie będą buntowali, a poza tym, jak wchodzisz do tego CT, to licz się z tym, że strzelać to też trzeba umieć, a skoro nie umiesz strzelać, to po prostu nie wchodź do tego ct, bo były takie sytuacje jeszcze, jak byłem adminem, że było z 7/8 osób na serwerze i jeden CT nie potrafił zabić jednej osoby, która mu ciągle uciekała i pisali mi potem na u@, że on sobie rady nie daje i potrzebuje pomocy, skoro ty potrzebujesz pomocy, jak jest 8 osób na serwerze, to serio jest chyba coś nie tak, kiedyś to się chodziło w 3 osoby do CT, a w TT było minimum z 25 osób i na lajcie się ogarniało, a ludzie płaczą o jakieś sgs/gs i abh. kiedyś to nie było takiego płaczu, że nie da się prowadzić, bo ludzie się buntują, ale co ja będę pisał, jak i tak wejdzie Maciek lat 13 na serwer i powie, że się nie da ogarnąć 10 osób, bo wszyscy się buntują, tak jak pisałem wyżej, skoro nie umiesz prowadzić kreatywnie ani strzelać to po prostu nie wchodź do tego CT i po sprawie, nikt nie będzie płakał o sgs/gs czy ch** wie co tam jeszcze, to tyle z mojej strony. Dzienki, że mogłem się wypowiedzieć, mam nadzieje, że dużo pomogłem, możecie zostawić lajka, suba oraz dzwona. Trzymajcie się, widzimy się w następnym odcinku, ale kiedy ten odcinek będzie, to nikt tego nie wie, h3h3. Pozdrawiam również fanuw.  

A i tak dla sprostowania, to nie jest wina map, tylko bardziej ludzi, którzy nie ogarniają, a pchają się do tego CT, ale czasami znajdą się mapy, które są przesadzone i nawet człowiek z ujemnym iq się zbuntuje, ale to taki drobny szczegół. @ kolaj8

Jak coś, to nie dawajcie ostrzeżenia za przekleństwa, proszę! :(

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5

• Użytkownik
22 godziny temu, MesseM napisał:
Spoiler

Siemanko, ja też się wypowiem, bo byłem tutaj adminem, więc mam prawo, dzienki. A więc może zacznijmy od tego, że skoro na jb zostaję dodany zakaz robienia sgs/gs itp., albo blokuję ktoś duck no, to chyba wiemy z czym, to się równa, no z płaczem h3h3, bo co mogą robić ludzie, którzy grają w 2k20r 24/7 w counter strike 1.6 i mają komputer z drewna h3h3, albo są chu**** za przeproszeniem i nie umieją ogarnąć zwykłego buntu, albo nie umieją strzelać, h3h3. Skoro idziesz do CT no, to musisz się z tym liczyć, że będą bunty, bo jak jesteś kret**** i nie umiesz prowadzić kreatywnie, to wiadomo, że będziesz miał dużo buntów, a jeśli starasz się i widać, że prowadzisz kreatywnie, to ludzie Ci się nie będą buntowali, a poza tym, jak wchodzisz do tego CT, to licz się z tym, że strzelać to też trzeba umieć, a skoro nie umiesz strzelać, to po prostu nie wchodź do tego ct, bo były takie sytuacje jeszcze, jak byłem adminem, że było z 7/8 osób na serwerze i jeden CT nie potrafił zabić jednej osoby, która mu ciągle uciekała i pisali mi potem na u@, że on sobie rady nie daje i potrzebuje pomocy, skoro ty potrzebujesz pomocy, jak jest 8 osób na serwerze, to serio jest chyba coś nie tak, kiedyś to się chodziło w 3 osoby do CT, a w TT było minimum z 25 osób i na lajcie się ogarniało, a ludzie płaczą o jakieś sgs/gs i abh. kiedyś to nie było takiego płaczu, że nie da się prowadzić, bo ludzie się buntują, ale co ja będę pisał, jak i tak wejdzie Maciek lat 13 na serwer i powie, że się nie da ogarnąć 10 osób, bo wszyscy się buntują, tak jak pisałem wyżej, skoro nie umiesz prowadzić kreatywnie ani strzelać to po prostu nie wchodź do tego CT i po sprawie, nikt nie będzie płakał o sgs/gs czy ch** wie co tam jeszcze, to tyle z mojej strony. Dzienki, że mogłem się wypowiedzieć, mam nadzieje, że dużo pomogłem, możecie zostawić lajka, suba oraz dzwona. Trzymajcie się, widzimy się w następnym odcinku, ale kiedy ten odcinek będzie, to nikt tego nie wie, h3h3. Pozdrawiam również fanuw.  

A i tak dla sprostowania, to nie jest wina map, tylko bardziej ludzi, którzy nie ogarniają, a pchają się do tego CT, ale czasami znajdą się mapy, które są przesadzone i nawet człowiek z ujemnym iq się zbuntuje, ale to taki drobny szczegół. @ kolaj8

Jak coś, to nie dawajcie ostrzeżenia za przekleństwa, proszę! :(

Poplątana i Nic nie wnosząca wypowiedź h3h3.

Osoba grająca 24/7 w CS 1.6 nie jest kasztanem i myślę że potrafi strzelać oraz ogarnia lepiej CS niż ty ... w końcu robi to 24/7.

SGS/GS *h3h3*  dla ciebie może nie ma znaczenia gdyż to pewnie ty byłeś tą osobą która nie potrafiła trafić w (tt).

Dlaczego ktoś miałby blokować kucanie w grze która opiera się na dobrym movemencie w skład którego wchodzi umiejętność DUCK'u . Ludzie którzy tworzą  społeczność  (hns/kreedz/prosurf) itp to bardzo ważna część tej gry.
Jeżeli gra sama z siebie nie blokuje takich funkcji dlaczego dla ludzi którzy poświęcili pewnie dużo czasu na naukę movementu robimy wyjątek i blokujemy DUCK.
Proszę o jak najszybsze naprawienie tego popełnionego błędu jakim było usunięcie możliwości Duck'owania.
Pozdrawiam.

Dzięki Bogu już nie jesteś tutaj adminem.

Edytowane przez h4x0reL
3D17
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙
19 godzin temu, kolaj8 napisał:

Zabrano mam ducka(sgs,gs,sgj) ponieważ podobno bunty  były przez niego ludzie osoba która potrafi wykonać sgs gs czy sgj ma 200 up fps a na abh rozpędzi się 1000proc bardziej zresztą dziś nie było można robić sgs itp. A bunty były tak samo więc albo to jest wina słabych ct albo map do buntów  +ten duck uniemożliwia robienia lj więc proszę o przywrócenie normalnego ducka

Zabrali Ducka, ALE NA ABH MOŻNA SIĘ BARDZIEJ ROZPĘDZIĆ, tak? to dlaczego piszesz osobny temat na to, że zablokowali ducka skoro posiadasz svipa i mówisz, że masz dużo fps to abh jest dla ciebie bardziej korzystne?

• Lubię to! 2
  • Użytkownik
2 godziny temu, -.-Paradise-.- napisał:

Zabrali Ducka, ALE NA ABH MOŻNA SIĘ BARDZIEJ ROZPĘDZIĆ, tak? to dlaczego piszesz osobny temat na to, że zablokowali ducka skoro posiadasz svipa i mówisz, że masz dużo fps to abh jest dla ciebie bardziej korzystne?

Piszę osobny temat bo :

1 Uczylem się tego ponad 200h by opanować to na tyle  dobrze I szkoda mi poświęconego czasu na naukę bo na serwerze gdzie mam zamiar spędzać wolny czas nie mogę robić sgs, gs.

2Na serwerze gdzie wydaję pieniądze chciałbym się czuć dobrze a  nie tylko się buntować bo mam abh.

3ABH nie jest zawsze korzystne .

4 lj, hj  nie można robić itp.

Edytowane przez kolaj8
  • Właściciel
Właściciel

Nie jest to domyślnie w grze zablokowane, ponieważ jest to stara gra i nikt w czasie gdy była aktualizowana nie wpadł na skakanie jak małpiszon przy użyciu tego. Jestem w trakcie nerfienia ABH, jak znerfie to odpale na próbe wasze kochane sgsy, będzie z tym przegięcie pały to będzie to wyłączone. 

Skoro tylko super ogary mają wchodzić do ct to jak ty widzisz gre na tym serwerze jak i tak teraz jest duzy deficyt na CT i jest mało ludzi chętnych, czasem po 15 ludzi biega w TT a nikt nie raczy wejsc do CT. Ludzie, którzy chcą się nauczyć prowadzić, jak mają to zrobić? z mamą swoją trenować przy obiedzie? Przecież sam widzę, że jak ktoś nowy wchodzi, uczy się to zaraz mu 10 vipów na ABH wyskakuje, 5 na sgs i jak małpiszony mu skaczą. Niestety takie są realia, mało jest ogarniętych chętnych do CT, a jak ktoś chce się nauczyć to jest gnojony buntami i mu się odechciewa.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]