Użytkownik kolaj8 Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Zabrano mam ducka(sgs,gs,sgj) ponieważ podobno bunty były przez niego ludzie osoba która potrafi wykonać sgs gs czy sgj ma 200 up fps a na abh rozpędzi się 1000proc bardziej zresztą dziś nie było można robić sgs itp. A bunty były tak samo więc albo to jest wina słabych ct albo map do buntów +ten duck uniemożliwia robienia lj więc proszę o przywrócenie normalnego ducka 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgadzam się w 100% dobry duck to podstawa +1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Siemanko, ja też się wypowiem, bo byłem tutaj adminem, więc mam prawo, dzienki. A więc może zacznijmy od tego, że skoro na jb zostaję dodany zakaz robienia sgs/gs itp., albo blokuję ktoś duck no, to chyba wiemy z czym, to się równa, no z płaczem h3h3, bo co mogą robić ludzie, którzy grają w 2k20r 24/7 w counter strike 1.6 i mają komputer z drewna h3h3, albo są chu**** za przeproszeniem i nie umieją ogarnąć zwykłego buntu, albo nie umieją strzelać, h3h3. Skoro idziesz do CT no, to musisz się z tym liczyć, że będą bunty, bo jak jesteś kret**** i nie umiesz prowadzić kreatywnie, to wiadomo, że będziesz miał dużo buntów, a jeśli starasz się i widać, że prowadzisz kreatywnie, to ludzie Ci się nie będą buntowali, a poza tym, jak wchodzisz do tego CT, to licz się z tym, że strzelać to też trzeba umieć, a skoro nie umiesz strzelać, to po prostu nie wchodź do tego ct, bo były takie sytuacje jeszcze, jak byłem adminem, że było z 7/8 osób na serwerze i jeden CT nie potrafił zabić jednej osoby, która mu ciągle uciekała i pisali mi potem na u@, że on sobie rady nie daje i potrzebuje pomocy, skoro ty potrzebujesz pomocy, jak jest 8 osób na serwerze, to serio jest chyba coś nie tak, kiedyś to się chodziło w 3 osoby do CT, a w TT było minimum z 25 osób i na lajcie się ogarniało, a ludzie płaczą o jakieś sgs/gs i abh. kiedyś to nie było takiego płaczu, że nie da się prowadzić, bo ludzie się buntują, ale co ja będę pisał, jak i tak wejdzie Maciek lat 13 na serwer i powie, że się nie da ogarnąć 10 osób, bo wszyscy się buntują, tak jak pisałem wyżej, skoro nie umiesz prowadzić kreatywnie ani strzelać to po prostu nie wchodź do tego CT i po sprawie, nikt nie będzie płakał o sgs/gs czy ch** wie co tam jeszcze, to tyle z mojej strony. Dzienki, że mogłem się wypowiedzieć, mam nadzieje, że dużo pomogłem, możecie zostawić lajka, suba oraz dzwona. Trzymajcie się, widzimy się w następnym odcinku, ale kiedy ten odcinek będzie, to nikt tego nie wie, h3h3. Pozdrawiam również fanuw. A i tak dla sprostowania, to nie jest wina map, tylko bardziej ludzi, którzy nie ogarniają, a pchają się do tego CT, ale czasami znajdą się mapy, które są przesadzone i nawet człowiek z ujemnym iq się zbuntuje, ale to taki drobny szczegół. @ kolaj8 Jak coś, to nie dawajcie ostrzeżenia za przekleństwa, proszę! 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 22 godziny temu, MesseM napisał: Spoiler Siemanko, ja też się wypowiem, bo byłem tutaj adminem, więc mam prawo, dzienki. A więc może zacznijmy od tego, że skoro na jb zostaję dodany zakaz robienia sgs/gs itp., albo blokuję ktoś duck no, to chyba wiemy z czym, to się równa, no z płaczem h3h3, bo co mogą robić ludzie, którzy grają w 2k20r 24/7 w counter strike 1.6 i mają komputer z drewna h3h3, albo są chu**** za przeproszeniem i nie umieją ogarnąć zwykłego buntu, albo nie umieją strzelać, h3h3. Skoro idziesz do CT no, to musisz się z tym liczyć, że będą bunty, bo jak jesteś kret**** i nie umiesz prowadzić kreatywnie, to wiadomo, że będziesz miał dużo buntów, a jeśli starasz się i widać, że prowadzisz kreatywnie, to ludzie Ci się nie będą buntowali, a poza tym, jak wchodzisz do tego CT, to licz się z tym, że strzelać to też trzeba umieć, a skoro nie umiesz strzelać, to po prostu nie wchodź do tego ct, bo były takie sytuacje jeszcze, jak byłem adminem, że było z 7/8 osób na serwerze i jeden CT nie potrafił zabić jednej osoby, która mu ciągle uciekała i pisali mi potem na u@, że on sobie rady nie daje i potrzebuje pomocy, skoro ty potrzebujesz pomocy, jak jest 8 osób na serwerze, to serio jest chyba coś nie tak, kiedyś to się chodziło w 3 osoby do CT, a w TT było minimum z 25 osób i na lajcie się ogarniało, a ludzie płaczą o jakieś sgs/gs i abh. kiedyś to nie było takiego płaczu, że nie da się prowadzić, bo ludzie się buntują, ale co ja będę pisał, jak i tak wejdzie Maciek lat 13 na serwer i powie, że się nie da ogarnąć 10 osób, bo wszyscy się buntują, tak jak pisałem wyżej, skoro nie umiesz prowadzić kreatywnie ani strzelać to po prostu nie wchodź do tego CT i po sprawie, nikt nie będzie płakał o sgs/gs czy ch** wie co tam jeszcze, to tyle z mojej strony. Dzienki, że mogłem się wypowiedzieć, mam nadzieje, że dużo pomogłem, możecie zostawić lajka, suba oraz dzwona. Trzymajcie się, widzimy się w następnym odcinku, ale kiedy ten odcinek będzie, to nikt tego nie wie, h3h3. Pozdrawiam również fanuw. A i tak dla sprostowania, to nie jest wina map, tylko bardziej ludzi, którzy nie ogarniają, a pchają się do tego CT, ale czasami znajdą się mapy, które są przesadzone i nawet człowiek z ujemnym iq się zbuntuje, ale to taki drobny szczegół. @ kolaj8 Jak coś, to nie dawajcie ostrzeżenia za przekleństwa, proszę! Poplątana i Nic nie wnosząca wypowiedź h3h3. Osoba grająca 24/7 w CS 1.6 nie jest kasztanem i myślę że potrafi strzelać oraz ogarnia lepiej CS niż ty ... w końcu robi to 24/7. SGS/GS *h3h3* dla ciebie może nie ma znaczenia gdyż to pewnie ty byłeś tą osobą która nie potrafiła trafić w (tt). Dlaczego ktoś miałby blokować kucanie w grze która opiera się na dobrym movemencie w skład którego wchodzi umiejętność DUCK'u . Ludzie którzy tworzą społeczność (hns/kreedz/prosurf) itp to bardzo ważna część tej gry. Jeżeli gra sama z siebie nie blokuje takich funkcji dlaczego dla ludzi którzy poświęcili pewnie dużo czasu na naukę movementu robimy wyjątek i blokujemy DUCK. Proszę o jak najszybsze naprawienie tego popełnionego błędu jakim było usunięcie możliwości Duck'owania. Pozdrawiam. Dzięki Bogu już nie jesteś tutaj adminem. Edytowane 28 Lipca 2020 przez h4x0reL 3D17 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 19 godzin temu, kolaj8 napisał: Zabrano mam ducka(sgs,gs,sgj) ponieważ podobno bunty były przez niego ludzie osoba która potrafi wykonać sgs gs czy sgj ma 200 up fps a na abh rozpędzi się 1000proc bardziej zresztą dziś nie było można robić sgs itp. A bunty były tak samo więc albo to jest wina słabych ct albo map do buntów +ten duck uniemożliwia robienia lj więc proszę o przywrócenie normalnego ducka Zabrali Ducka, ALE NA ABH MOŻNA SIĘ BARDZIEJ ROZPĘDZIĆ, tak? to dlaczego piszesz osobny temat na to, że zablokowali ducka skoro posiadasz svipa i mówisz, że masz dużo fps to abh jest dla ciebie bardziej korzystne? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kolaj8 Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, -.-Paradise-.- napisał: Zabrali Ducka, ALE NA ABH MOŻNA SIĘ BARDZIEJ ROZPĘDZIĆ, tak? to dlaczego piszesz osobny temat na to, że zablokowali ducka skoro posiadasz svipa i mówisz, że masz dużo fps to abh jest dla ciebie bardziej korzystne? Piszę osobny temat bo : 1 Uczylem się tego ponad 200h by opanować to na tyle dobrze I szkoda mi poświęconego czasu na naukę bo na serwerze gdzie mam zamiar spędzać wolny czas nie mogę robić sgs, gs. 2Na serwerze gdzie wydaję pieniądze chciałbym się czuć dobrze a nie tylko się buntować bo mam abh. 3ABH nie jest zawsze korzystne . 4 lj, hj nie można robić itp. Edytowane 28 Lipca 2020 przez kolaj8 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Nie jest to domyślnie w grze zablokowane, ponieważ jest to stara gra i nikt w czasie gdy była aktualizowana nie wpadł na skakanie jak małpiszon przy użyciu tego. Jestem w trakcie nerfienia ABH, jak znerfie to odpale na próbe wasze kochane sgsy, będzie z tym przegięcie pały to będzie to wyłączone. Skoro tylko super ogary mają wchodzić do ct to jak ty widzisz gre na tym serwerze jak i tak teraz jest duzy deficyt na CT i jest mało ludzi chętnych, czasem po 15 ludzi biega w TT a nikt nie raczy wejsc do CT. Ludzie, którzy chcą się nauczyć prowadzić, jak mają to zrobić? z mamą swoją trenować przy obiedzie? Przecież sam widzę, że jak ktoś nowy wchodzi, uczy się to zaraz mu 10 vipów na ABH wyskakuje, 5 na sgs i jak małpiszony mu skaczą. Niestety takie są realia, mało jest ogarniętych chętnych do CT, a jak ktoś chce się nauczyć to jest gnojony buntami i mu się odechciewa. 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi