Użytkownik∙ Mily Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) 1. Nick: Mily 2. Wiek: 14 3. Link do banid: Nie posiadam CS.1.6 na Steam. 4. Link do GameTracker Kliknij : https://www.gametracker.com/player/Mily/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Mocna 8 6. Doświadczenie: Byłem Strażnikiem nie raz na sieciach których nie już nie ma . Opiekunem byłem raz na serwerze Cs Porobieni na CS:GO na trybie też Jalibreak. 7. Coś o sobie: Siema jestem Mily interesuje się piłką nożną i kodowaniem piszę swoje już pluginy od podstaw bo mam jakąś wiedzę . Interesuje się Piłką Nożną od małego byłem w wielu drużynach i zdobywaliśmy dużo pucharów i medali . Na co dzień gram w gry po 4-5 h zależy jaki dzień. 8. Dlaczego Ty: Dlatego że są takie osoby które idą do ct i od razu freekillują , czasami Admin nawet jak ktoś freekilluje nie przejmuje się tym więc no troszkę słabo że takie rzeczy się dzieją . Chciałbym pomóc serwerowi i banować takich towarzyszy . 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest. 10. Składka za strażnika (Tak/Nie): Tak. Edytowane 29 Lipca 2020 przez Mily Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Jestem na nie. + Składka + Mikro + Doświadczenie - Praktycznie na każdej mapie otrzymasz gaga za wulgaryzmy lub obrażanie innych graczy - Prowokujesz adminów/strażników - Znajomość regulaminu - Brak chęci do ct, czekasz aż ktoś wejdzie lub piszesz że to Strażnik ma pierwszeństwo do CT, skoro startujesz na strażnika to czemu Ty akurat nie pójdziesz? - Brak steama na cs 1.6 - I to jest największy minus, czyli twoje gt, puste luki w aktywności. Pozdrawiam 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 29 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Twoje ostatnie podanie zostało odrzucone w czwartek, dziś jest środa. Tydzień to tydzień i będziemy się tego trzymać, zapraszam za kolejny tydzień. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 29 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi