Użytkownik najlepszy_ziomek Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: najlepszy ziomek Nick admina banującego: Old hell, nw nikt mi nie powiedzial Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 2020-07-29 okolo 20 Serwer na którym dostałeś bana: mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie na serwerze normalnie, nawet gadalem na discord z administracja, a tu nagle dostałem bana. Gdy wbiłem na forum do zakładki "Bany" w source ban i w amx nic było napisane o moim banie na serwerze, więc wbiłem do administracji się zapytać o co chodzi z tym banem, bo nie znam powodu. Administracja mnie wyśmiała jeden gracz na discordzie powiedzial "wypierdalaj cheaterze" i co chwilę dostawałem kicki z serwera dsc. Link do Sourcebansa z twoim banem: nie ma jedyne co się dowiedziałem od administracji, że serwer nie jest podpięty pod source bana i nie ma tego bana Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/lolzdawdadsadasdasdsad/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 145.239.21.248:28035 Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam, @ Old_Hell masz 48h na rozpisanie i wklejenie linku z demkiem. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Old_Hell Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Z mojej perspektywy wglądało tak że co chwile jak ktoś jest przerzucany z ct do tt i na odwrót słyszałem skargi na ciebie że masz wh i najprawdopodobniej aima, postanowiłem cię sprawdzić i już po jednej twojej akcji było wiadomo że masz wh. Zdziwiło też mnie to że konto które ma 156h w csgo tak dobrze gra i wie kiedy się przeciwnik wychyla . A co do sytuacji na Discord to sam przyszedłeś i się "Sprułeś" do mnie o to że ci daje bana, a jak się gracze odezwali to ty automatycznie ich też zwyzywałeś więc kultury żadnej nie masz więc dostałeś też bana na Discord ze wyzywanie. A i oducz się kłamania bo nie siedziałeś na dc jak dostałeś bana bo ja byłem od 15:30 na Discord i a ni razu ciebie nie widziałem żebyś z kimś rozmawiał Link do demka nr.1 : http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1596042754-1596044820.zip 21:20- Biegniesz na schody i zauważyłeś przeciwnika w konektorze po czym strzelasz przez drewno centralnie w chłopa 29:40- Patrzysz na rampę przez smoka po czym strzelasz perfekcyjnie prosto w przeciwnika (perfidne wh) 31:10- Wchodzisz do kuchni po czym się zawracasz, przeciwnik zbija wenta i wchodzisz do kuchni po raz drugi, gdy przeciwnik wchodzi do kuchni automatycznie celownik leci na głowę nawet gdy on nie wychylił 32:10- Wchodzisz na sochy patrząc się przez 1s na przeciwnika który był za ściną na rampie, po czym celownik automatycznie ci leci na przeciwnika który był na tetrisie Demko Nr.2: http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1596044822-1596047120.zip 04:40- przeciwnik jest na schodach, wychylasz się z deaglem i dajesz mu dziwną głowę 05:30- przeciwnik zeskakuje na side biegnie na ninje a twój celownik leci prosto za jego głową 10:33- Wodzisz na ticketa i automatycznie lecisz celownikiem na rampe jak byś wiedział że tam przeciwnik będzie (nie dostałeś infa) 12:16- wbiegasz z kimś do pałacy 1ct ginie po czym twój celownik automatycznie leci na głowę przeciwnika który był w pałacach 13:20- Wchodzisz na Ticket patrzysz się na chłopa który stał za ścianą w konektorze i lecisz celownikiem za jego ciałem po czym giniesz 15:40- Jesteś na ct, przeciwnik cię rashuje wieszo tym, gdy on przebiega na tciketa dajesz mu przez skrzynkę nie naturalną pestkę z deagla w głowę 27:18- Isate idzie od TT, patrzysz zakręt lecz dziwne jest to zanim on wyszedł ty już miałeś celownik na jego ciele (celowałeś przez ścianę) 28:30- Idziesz na B po czym dostajesz moło od ct, przeciwnik wskakuje na balkon a twój celownik automatycznie idzie w szparę jak byś wiedział że tam będzie bez żadnego infa Twoja najdziwniejsza a zarazem udowadniająca że masz wh akcja jest ta: 29:40- Patrzysz na rampę przez smoka po czym strzelasz perfekcyjnie prosto w przeciwnika (perfidne wh) której rundzie dostał bana : 23/24 runda demko nr.2 w 28:55 minucie demka dostał bana Jeśli ban jest niesłuszny i nie używałeś wspomagaczy to bardzo przepraszam też jestem człowiekiem i mam prawo do pomyłki lecz wybrałem taką decyzje a nie inną. Edytowane 30 Lipca 2020 przez Old_Hell Odnośnik do komentarza
Użytkownik najlepszy_ziomek Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Demko nr 1 21:20-Skanowałem to "drewienko" bo widziałem skąd lecą strzały od przeciwnika i próbowałem go chociaż trochę obić lub zabić 29:40- Patrze na rampę, bo zauważyłem że mój teammate tam ginie i zacząłem normalnie strzelać przez smoke (skanowac), a jungle sprawdziłem bo nie wiedziałem, czy ktoś z mojej drużyny poszedł na bombsite B i nie chciałem, aby ktoś zrobił mi plecy z jungli lub connectora. 31:10-Zawróciłem się ponieważ myślałem, że mój kolega z drużyny sprawdził A oraz mida, po czym nagle usłyszałem scopa w kuchni i się zawróciłem ponownie 32:10- Nie przeskoczył mi celownik na przeciwnika tylko przeciwnik sam wychylił, to już nawet bronić się nie można? A co do tego przeciwnika z rampy, próbowałem sprawdzić czy oby na pewno ktoś tam jest i nagle poleciał flash z pałaców, więc zmieniłem pozycje celownika na pałace. Poza tym sam słyszałeś (jeżeli mnie oglądałeś) jak gracze w enemy team mnie wyzywają, mogłeś napisać nawet prywatną wiadomość tylko do nich, aby się uspokoili. Demko nr2 4:40- Jaką dziwną głowę? Normalny strzał z deagla, nie jest w tym nic trudnego celownik przeciągnąć na głowę przeciwnika. 5:30-Może to wydać się trochę dziwna akcja, nawet bardzo, ale gdy przeciwnik zeskoczył na site, po czym pobiegł na ninje owszem mój celownik leciał za jego głową, i nw czy to jest wina dema, ale myślałem w tamtym momencie, że przeciwnik będzie tam czekać, aż go ktoś zrushuje bądź wychyli ze schodów i go zabije. 10:33-Sprawdziłem normalnie rampę, bo EGO wychylił na pałace i był tam tylko jeden, a wszyscy z mojej drużyny nie sprawdzali rampy w owej minucie, więc wychyliłem gracz z enemy też wychylił bum strzał i chopa nie ma. 12:16-Widziałem na radarze, gdzie jest przeciwnik sprawdziłem po prawej słup, nie cofnął, więc wychyliłem, bo uważałem że zacznie przeładowywać 13:20-Celownik leci na jego ciało, ale widziałeś wcześniej że skanuje drewno i przełączyłem z deagla na awp, więc dlatego mój celownik leci za jego ciałem. 15:40-Naturalną o tym rozpisałem się w 4:40 27:18-Normalne ułożenie celownika podczas sprawdzania pleców, ja wtedy nie sprawdzałem aby na pewno ktoś idzie tylko wiedziałem, ponieważ słyszałem jak przebiega od TT. 28:30- Wydaje się to dziwne, ale często sprawdzam tą szparę na B, ponieważ gdy przeciwnik rzuca molo z auta są 3 możliwości, gdzie on może być, 1 że wskoczył do apartów dał molo właśnie z nich i tam się schowa, 2 że jest cały czas na aucie lub obok niego i uciekł na site, a 3 jest taka że kampi w tym rogu obok auta A co do minuty 29:40 to nw o które demko ci chodzi, ale w 2 wtedy już miałem bana, więc nie było mnie na serwerze. Jeżeli chodzi o dsc przepraszam za całą sytuacje, ale co byś zrobił na moim miejscu gdybyś wbił na dsc do administracji do graczy i pierwsze słowa jakie usłyszysz to "to ten ziomek wbił" po czym gdy chcesz się dowiedzieć dlaczego i od kogo masz bana dowiadujesz się żeby "wypierdalać" oraz kick z dsc, to nie dziw się że ktoś się pruje do ciebie. Edit Dodam że na dsc były takie krzyki że madziula administrator oraz ego opuścili kanał głosowy ponieważ nie mogli normalnie grać. Może jakbyś miał trochę odwagi pogadać ze mną (bo powiedziałeś chyba z kilka słów) to mogłeś mnie wziąć na kanał tylko dla administratorów, który znajdował się na górze dsc. Edytowane 30 Lipca 2020 przez najlepszy_ziomek Błąd na końcu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam, Oglądałem demka 2 razy każde, masz nowe konto bez statusu prime, a na discordzie przyznałeś się przy 5 osobach że masz drugie konto, więc ban jest słuszny nawet za multiacc. A co do twoich akcji to celownik nie raz ci skacze i patrzysz przez ściany oraz perma też możesz wyrwać za wyzywanie administracji, z czego to robiłeś. Dla mnie Ban zostaje i nie dostajesz UB. Pozdrawiam. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi