Użytkownik hy1ro Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Nick z CS : YrZz_ Admin Banujący : nie wiem jakiś ruski Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Data zdarzenia : 07-29-20 23:47 Serwer na którym dostałeś bana: [PL] ★ StrefaSkilla.pl | 5vs5 | 128 TICK | SKINY / KOSY / RĘKAWICE Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem admin ten rusek nie wiem jaki nick zadawał mi pytania bo myślał ze smurfuje napisałem ze to jest moj smurf pytal czy gram na 2 kontach mowilem ze kiedys brat grał na 2 ale to jak on gral to nie znaczy ze ja gralem wiec nie wiem czemu dal za multikonto XD skoro to jest zupełnie inna osoba i napisalem ze aktualnie gram tylko ja a brat juz przestal grac wiec idk. a tak to plakal ze mam 6 stopien i wale hs tylko mimo ze mialem okolo 53% hs i mam prime na tym koncie ale no coz. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:526921373&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199014108474 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 145.239.236.196:27050 Disconnect: You have been banned by this server, check www.strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check www.strefaskilla.pl for more info. Edytowane 30 Lipca 2020 przez hy1ro . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Ban dany był na Cs:Go wiec pomyliły ci się z 1.6. Prosiłbym moderacje o przeniesienie postu do odpowiedniego miejsca. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) @ RZK rozpisanie demka oraz wypowiedzenie się w ciągu 48 h Edytowane 30 Lipca 2020 przez Krejzol źle oznaczyłem #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi