Użytkownik Vixo Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nick: Vixo Imię: Dariusz Wiek: Musicie pytać? 26 w sierpniu... Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem non stop Opisz siebie: Kto mnie zna, ten mnie zna, kto nie zna ten pozna, ogólnie jestem spoko ale niektórzy odbierają mnie za świra. Mam 26 lat mieszkam w Warszawie, jestem na sieci od jej samego początku, nigdy nie dzierżyłem takiej rangi ale widzę w niej braki. Ta ranga pozwoli mi się wykształcić bo robię się pusty przez siedzenie w domu. planuję robić wywiady "na żywo w 4 oczy" nie jakieś pisanie na gadu gadu, ogólnie chcę zrobić coś czego nikt jeszcze nie zrobił. Dlaczego akurat Ty?: Opisałem to wyżej, nie uda mi się to się nie uda, chociaż spróbuje Doświadczenie: Żadne Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę że wystarczająco Przykładowy wywiad/artykuł: Dam, ale będzie to materiał video Kontakt: Steam macie fejsa również 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Ciekawy pomysł z materiałami video i chętnie bym to zobaczył. + Spora ilość czasu + Chęci + Pomysł Reasumując daje TAK ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na tak + Czas + Ciekawe Pomysły + Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jestem na tak +wiek +znany +aktywność +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 + Chęci by stworzyć coś innego, nowego + Aktywność, cały czas jest na forum + Każdy go zna no chyba, że jest ktoś nowy Ode mnie duże TAK Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka daria. Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 + chęci do pracy +ciekawy pomysł, wprowadzenie czegoś nowego + aktywność + ładnie się wypowiada, ortografia na dobrym poziomie Chłopak powinien dostać szansę żeby móc się wykazać, na tak. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jestem na duże TAK + Staż + Ortografia i interpunkcja (ortografia i interpunkcja + ładnie składasz zdania ) + Dużo czasu wolnego + Chłopak ogarnięty noi aktywny. + chęci + Doświadczenie + Przekonujące podanie Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na tak. + Ciekawe pomysly + Aktywność + Chęci + Kolejna para rąk do pomocy naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik mozekociolka Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Powiem tak nie znam cie za dobrze ale myślę, że jesteś kompetentną osobą na te stanowisko + Staż +Czas i chęci, które wkładasz w tworzeniu czegoś nowego +Zaangażowanie +Kreatywność +Wiek No i duży plusik za Pablito na avatarze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jak najbardziej na tak! + staż na forum + znany i lubiany + chęci do pracy na rzecz forum + bardzo duża aktywność Życzę powodzenia i czekam na efekty twojej pracy! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Sorka za kłopot, jednak rezygnuje, także podanko nieaktualne 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi