Użytkownik∙ Mily Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Twój nick: Mily Nick oskarżonego: Vanish IP/SID oskarżonego: Nie mam Data i czas zdarzenia: 30.07 Jakaś 12 Nie mam pojęcia . Powód skargi: Nabijanie czasu , faworka , Nie znanie podstaw regulaminu Opis sytuacji: Dziś wbiłem do gierki typ odwalał a vanisha nie było , nabija sobie czas i nic z tym nie robią . Druga sprawa to faworka nie raz ktoś np. kuca na bezruchu do odwołania i nie karniakuje i wiele innych . Mówi że ktoś nie zna regulaminu ale z tego co widzę on nie zna Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Na to wszystko mogą ludzie potwierdzić , do faworki to osoby z serwera mogą potwierdzić które często graja np . Matyez , Makapaka to są tylko 2 osoby do regulaminu też są świadkowie . Mam nadzieje że moja skarga zostanie rozpatrzona pozytywnie . Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Witaj, skarga dotyczy mnie więc się wypowiem. Może zacznijmy od tego, gdzie napisałeś "Dziś wbiłem do gierki typ odwalał a vanisha nie było" nie rozumiem tylko ja mam pilnować porządku? Co do tego nabijania minut, owszem byłem afk a cs nie wyłączałem. Skoro mówisz że nie ogarniam, to dlaczego są takie momenty, w których piszesz że nie ogarniam bycia strażnikiem, a jak dla innych to już piszesz że jestem spoko? Po tym, jak odrzucili Ci podanie w którym napisałem swoją odpowiedź, próbujesz mi dogryźć oraz szukasz ponownie sytuacji do zaczepki. Pisałeś mi o tym nawet na forum, że nie ogarniam bo Ci podanie odrzucili xd.. Temat myślę z nabijaniem czasu jest skończony.. To teraz zacznijmy faworkę, skoro piszesz, że faworyzuję graczy, skoro ktoś kuca na bezruchu do odwołania to mówię pierw żeby nie kucali, potem karniaki, koniec mogą liczyć się ze śmiercią. Są również momenty, w których właśnie Ty idziesz do ct, i sam robisz faworkę, bo niektórych zabijasz niektórych nie. Poza tym, nie mam oczów z każdej strony, więc wszystkiego nie zobaczę np. jak się ktoś buntuje.. No to na koniec nieznanie znajomości regulaminu, piszesz że nie znam regulaminu to dokładnie o jakie punkty chodzi? Bo mi się zdaje, że jeżeli dajesz zabawę w sobotę lub jeździsz na kd pojazdami jako więzień, to sobie zadaj kilka pytań z regulaminu. Dowodów brak, świadkowie nic nie znaczą, Gdyby było jakieś demko wtedy git.. Nie wiem o co się spinasz w tym momencie tak naprawdę, bo pierw mnie pochwalasz potem na odwrót, a teraz piszesz skargę.. Myślę że więcej nie ma co tu pisać, po prostu nie ma. Pozdrawiam. //EDIT Jak mogłem napisać skargę gdzie moje dowody to świadkowie, skoro nie napisałem wgl jeszcze żadnej skargi xd 1 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mily Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) No i co że mi odrzucili napisalem ci co ty piszesz o mnie i skąd bierzesz takie rzeczy tyle nwm o co ci chodzi ? A że pisze na ciebie skargę to jest moja opinia i taka jest prawda i sie nie kłóci :0 Po za tym nigdy jako wiezieni nie jeździłem pojazdami chyba że byłem w ct A ty masz dowody że jeżdżę nie bo szukasz teraz wymówki żeby powiedzieć robiłeś to a to ale mam prawo cię zgłosić bo moim zdaniem nie powinieneś być strażnikiem bo nie ogarniasz świadkowie nic nie znaczą to dlaczego jak piszesz skargę to świadkowie i też mam ss ale po co mam dodawać jak są już ludzie pozdro dal ciebie . I co że daje w sobotę no to dam zdarzy mi się to ale ja piszę o tobie a nie ty o mnie a jak ty dajesz zabawy w sobotę to ok we już znajdź inne argumenty Edytowane 30 Lipca 2020 przez Mily 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Czas na wstawienie jakichkolwiek dowodów upłynął. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi