Użytkownik IkEzDi Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Imię: Daniel Wiek: 16lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:chcialbym zotac opiekunem serwera poniewaz jestem odpowiedzialny i chce zadbac o serwer! Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:145.239.23.159:27085 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:nie Znajomość amxx i panelu (0-10):7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):nie Coś o sobie:Mam na imie Daniel mam 16 lat interesuje sie motoryzacja oraz lubie grac w wolnych chwilach w cs 1.6 jestem praktycznie codziennie na tym serwerze Link to comment
Użytkownik AC cinek Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Ziomek NIE dlaczego? - Posty [ udzielanie się na forum ] - wiek [ byłem już dawno w twoim wieku, same głupoty w głowie ] - znajomość AMX [ opiekun powinnien taka znajomość mieć conajmniej 9/10 moim zdanie.. znajomość wgrywanie pluginów itd ] - bardzo ubogi opis PS tak odemnie Chcesz dbać o serwer? to zgłaszaj chiterów na u@ albo nagrywaj demka i na forum pierw zostań adminem... a z długim czasem i znajomością myśl o wyższym stanowisku Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Jestem na NIE -Konto pod podanie -WIek -Nikt cb nie zna -Nie udzielasz się na forum Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 (edited) yyyyyyy? - Nie. Konto założyłeś żeby wstawić ssy i od razu składasz podanie na OP - Wyżej napisali już dlaczego nie. - Sorry ale jesteś no name na forum - Nie byłeś opiekunem a znajomość panelu ftp to 7? Edited August 26, 2018 by pr0 0wn3d.cfg Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 To podanie to chyba jakiś żart , myślę , że dużo nie trzeba się opisywać w tym temacie - poprzednicy napisali , na nie. Link to comment
Marves Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Żenujące podanie, szkoda czasu na pisanie powodów, nie. Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Jestem na NIE -Konto pod podanie -WIek -Nikt cb nie zna -Nie udzielasz się na forum Odrazu opiekuna ? jaja sobie robisz ? składka - chcesz być opiekunem a kasy nie dawać Link to comment
Użytkownik Słoniu Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Hahaha, chłopie chcesz być opiekunem na serwerze jesteś ta z na 5 dni Link to comment
Użytkownik 3wflowklika Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 (edited) Myśle że wyżej wyjaśnili sytuacje - konto pod podanie. - wiek - znajomość ftp okłamane Myśle, że ciężko byś mial admina dostać, co dopiero opiekuna Na NIE Edited August 28, 2018 by 3wflowklika Niedopisane Link to comment
elko Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Powiem tak.. Jesteś śmieszny mordo. Nie. -Konto pod podanie, -" chcialbym zotac opiekunem serwera poniewaz jestem odpowiedzialny i chce zadbac o serwer!" to żeś się popisał.. -Składki. Link to comment
AdeK Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts