Daskod123 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Imię: Maciej Wiek: 17lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:chciałbym pomóc serwerowi żeby nie było tyle zamieszania i wogóle Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:[Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:tak i byłem nawet właścicielem serwera Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):10/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):tak Coś o sobie:miły ,dużo spędzam czas w cska ,wiecej nocami Pozdrawiam serdecznie:D 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jestem na NIE. -Wspominasz o #2 na której nie posiadasz zadnego gt, nawet Twojego nicku pod nazwą "daskod" nie ma w gt. -Chodziło Ci o 1, ale z tego co zauważyłem posiadasz tylko i wyłącznie 2h spędzone na serwerze odkąd tu grasz, i to jeszcze dzisiaj. -Wiek, -Dopiero co założyłeś konto na forum, daj się poznać Edit : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=22502 Kolega wylecial za wykrkycie czita, zegnamy 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Z powodu otrzymania perma zamykam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi