Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #44 ver;p

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz Moderator oraz opiekun JB @ ver;p

Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

Od3iQpG.gif

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Ver.. Przede Wszystkim Bardzo Aktywna Oraz Pomocna Osoba, szybko reaguje na wszelkie zgłoszenia czy też błędy, które zachodzą na serwerze, angażuje się w rolę opiekuna, znakomicie wypełnia swoje obowiązki.

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Kuurde, ver to jest szef. Jest pozytywny i bardzo dużo pracy wkłada w serwer JB. Ciesze się, że to On trzyma piecze nad serwerem, a nie ktoś inny. Oby tak dalej!

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Ver jest fajny zawsze mi pomoże, pomógł mi już dużo razy, jak go o coś poproszę to zawsze próbuje to zrealizować, nie jest chamski lecz jest bardzo miły, jak dla mnie jest to osobą której mogę najbardziej zaufać.

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Miły, sympatyczny, nie ma z nim problemów. Gdy jest potrzeba zawsze pomoże.

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Spoko ziom , i dobry strefiarz ;P

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Ver to osoba, której praca na forum jest bardzo widoczna. Dobrze wykonuje swoją robotę na moderatorze, zasuwa aż miło! ^_^ Na JB też nie słyszałem o nim złego słowa. Prywatnie nie mieliśmy większego kontaktu, ale wydaje się być bardzo pomocny i towarzyski. 

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Jest bardzo miłą oraz sympatyczną osobom.Bardzo dużo oraz chętnie pomaga innym graczom. Moim zdaniem @ ver;p  jest kozakiem co tu więcej mówić.

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Jest Zaaajebistym ziomeczkiem, moim imiennikiem co polepsza jeszcze jego status. Ogólnie śmieszek, przejawia objawy toksyczności lecz wydaje mi się że to ze względu na złe towarzystwo. Podsumowując można na niego liczyć poświrować jak i nawyzywać  ;) 

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> @ ver;p  jest osobą miłą, pomocną, zabawną.. Obowiązki na moderatorku wykonuje należycie, stara się bardzo, na opiekunie zresztą też, pilnuję porządku odnośnie adminów itd :) 

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Dawid spoko morda, zawsze chętny do pogadania, sympatyczny, zawsze było śmiesznie. Właściwa osoba na właściwym miejscu!!

Anonim Użytkownika nr. 11: --->  Jest dobrym, pomocnym człowiekiem i zarazem przyjacielem, dobrze mi się z nim grało w wszelakie gry i rozmawia na temat wielu rzeczy. Znam się z nim bardzo długo, bo minęło już dobre pięć lat, ale niestety minus u niego jest taki, że potrafi się obrazić tak naprawdę o byle błahostkę i wyrzuca ze znajomych na steam. ^.^

Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Nie znam za dobrze, ale wydaje się na spoko mordkę i myślę że da sobie rade jako moderator forum i w jakimś niewielkim bądź większym stopniu przyczyni się do rozwoju forum ;) 

Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Z całej moderacji  najbardziej się stara i działa coś na forum, mógłby być bardziej aktywny na SB i na serwerze JB, a tak to ogólnie śmieszek i trochę toxic przy znajomych :D 

Od3iQpG.gif

• Lubię to! 1
  • Super 5

heh1111.png

• Dusia przestał(a) promować temat
  • Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]