Użytkownik Bravo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Proszę o usunięcie z prezentów, będąc w CT, "wylosowałeś, że masz tylko nóż" - dla mnie jest to instant freeday, bo bez broni to ja mogę zabić siebie ewentualnie. Jeszcze żeby dało się później broń podnieść to okej, ale w obecnym stanie rzeczy jest to po prostu kretyńskie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 No jakby ten błąd naprawiono to w prezencie mogłoby to pozostać, ogarnięty CT sobie poradzi, choć jak jest 15 TT to ciężko Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jak dla mnie jezeli chodzi o prezenty. To ten bez svipa z ruletki czy prezentow losuje 3/4 negatywnych rzeczy. Fajnie jakby bylo zmienione zeby szansa na negatyw bylo pol na pol bo widze ze jak jakis noname bierze prezent to zazwyczaj ginie. Tak samo jak ct nie ma vipa to pojawiaja sie takie akcje ze mu bron zabiera. Wyjścia sa dwa. Albo ktos kto nie ma vipa nie będzie pazerny na prezenty i nie bd sie bawił w los albo szansa na negatyw będzie rzadziej. Bo skoro svip wgl negatywow nie zbiera to czemu ten co vipa nie ma ma miec praktycznie same zle rzeczy... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jak i los, tak i prezenty potrafią nam sprawić niespodziankę, lecz niestety częściej się przez to zdenerwujemy. Wczoraj była sytuacja, że w pierwsze 15 sekund rundy ginie połowa osób właśnie przez ruletkę. Jakby zmniejszyć szanse negatywnych szans z losowań, to było by dobrze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 W losie bez svipa to 2 runde trafiasz śmierć albo 1 hp, większość prezentów jest ogólnie negatywna i bez sensu jeśli się tego nie zoptymalizuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ogólnie wsm racja, przez te prezenty 3/4 tt zazwyczaj umierają lub otrzymują bardzo negatywne losy. Również, gdy posiadałem samego Minivipa, to również można otrzymać owe losy, chociaż że negatywne losy powinny przecież to co pisze, jeżeli ma się vipa lub svipa to wtedy się usuwają negatywne ruletki. Jedynie svip to broni, chociaż że pisze inaczej. Pozdrawiam naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) buffki: 10% większy dmg speed mniejsza grawitka która nie znika po użyciu spadochronu granaty 1% na long jumpa +\ +1 skok max 10 szlugów z prezentu (mały %) debuffki -1hp -50% hp -jako że mvipy itp też powinny mieć jakieś debuffki to np redukcja do 1 skoku 10% mniejszy dmg 0 kaski na koncie mniejszy speed o ileś tam % do ustalenia moja propka na prezenty jeżeli śmierć miałaby zostać to jakiś giga mały % o/ Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Hermi Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zmieniłem śmierć z ruletki na "Wylosowałeś 3 skoki", normalni ludzie będą mieli jakąś szansę na rywalizację jak przyfarcą i zbiorą taki los/prezent. To samo z prezentu. Zmieniłem 1hp na 15hp, zeby nie umrzeć od byle upadku. Dla CT zamiast tego rozbrojenia dałem krowe-z prezentow. Z ruletki daje autokampe. Dla CT ustawia minimalnie 50hp, nie bedzie juz dawac 1hp. Zmieniłem żeby nie zabierało 100hp(smierc) tylko 90 max Ogolnie troche zbuffowane debuffy zebyscie nie umierali Jakieś nowe pierdoły do ruletki pododaje jak będę miał więcej czasu(Tylko musicie mi przypomnieć) Sprawdzcie czy dziala, nie testowane 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi