Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Bravo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Proszę o usunięcie z prezentów, będąc w CT, "wylosowałeś, że masz tylko nóż" - dla mnie jest to instant freeday, bo bez broni to ja mogę zabić siebie ewentualnie.

Jeszcze żeby dało się później broń podnieść to okej, ale w obecnym stanie rzeczy jest to po prostu kretyńskie.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

No jakby ten błąd naprawiono to w prezencie mogłoby to pozostać, ogarnięty CT sobie poradzi, choć jak jest 15 TT to ciężko :D

432.gif

Jak dla mnie jezeli chodzi o prezenty. To ten bez svipa z ruletki czy prezentow losuje 3/4 negatywnych rzeczy. Fajnie jakby bylo zmienione zeby szansa na negatyw bylo pol na pol bo widze ze jak jakis noname bierze prezent to zazwyczaj ginie. Tak samo jak ct nie ma vipa to pojawiaja sie takie akcje ze mu bron zabiera. 

Wyjścia sa dwa. Albo ktos kto nie ma vipa nie będzie pazerny na prezenty i nie bd sie bawił w los albo szansa na negatyw będzie rzadziej. Bo skoro svip wgl negatywow nie zbiera to czemu ten co vipa nie ma ma miec praktycznie same zle rzeczy... 

• Użytkownik∙

Jak i los, tak i prezenty potrafią nam sprawić niespodziankę, lecz niestety częściej się przez to zdenerwujemy. Wczoraj była sytuacja, że w pierwsze 15 sekund rundy ginie połowa osób właśnie przez ruletkę. Jakby zmniejszyć szanse negatywnych szans z losowań, to było by dobrze.

• Użytkownik∙

W losie bez svipa to 2 runde trafiasz śmierć albo 1 hp, większość prezentów jest ogólnie negatywna i bez sensu jeśli się tego nie zoptymalizuje

• Użytkownik

Ogólnie wsm racja, przez te prezenty 3/4 tt zazwyczaj umierają lub otrzymują bardzo negatywne losy. Również, gdy posiadałem samego Minivipa, to również można otrzymać owe losy, chociaż że negatywne losy powinny przecież to co pisze, jeżeli ma się vipa lub svipa to wtedy się usuwają negatywne ruletki. Jedynie svip to broni, chociaż że pisze inaczej.

Pozdrawiam

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

buffki:  

10% większy dmg

speed

mniejsza grawitka która nie znika po użyciu spadochronu 

granaty 

1% na long jumpa +\

+1 skok

max 10 szlugów z prezentu (mały  %) 

debuffki

-1hp

-50% hp 

-jako że mvipy itp też powinny mieć jakieś debuffki to np redukcja do 1 skoku 

10% mniejszy dmg 

0 kaski na koncie 

mniejszy speed o ileś tam % do ustalenia 

moja propka na prezenty jeżeli śmierć miałaby zostać to jakiś giga mały % o/ 

Edytowane przez Hermi
  • Właściciel
Właściciel

Zmieniłem śmierć z ruletki na "Wylosowałeś 3 skoki", normalni ludzie będą mieli jakąś szansę na rywalizację jak przyfarcą i zbiorą taki los/prezent.

To samo z prezentu.

Zmieniłem 1hp na 15hp, zeby nie umrzeć od byle upadku.

Dla CT zamiast tego rozbrojenia dałem krowe-z prezentow. Z ruletki daje autokampe.

Dla CT ustawia minimalnie 50hp, nie bedzie juz dawac 1hp.

Zmieniłem żeby nie zabierało 100hp(smierc) tylko 90 max

Ogolnie troche zbuffowane debuffy :D zebyscie nie umierali

Jakieś nowe pierdoły do ruletki pododaje jak będę miał więcej czasu(Tylko musicie mi przypomnieć)

Sprawdzcie czy dziala, nie testowane

• Super 2
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]