Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Spotyka się dwóch gości w barze. Nie widzieli się parę lat. Siedli przy ladzie i pija piwo. - Słuchaj stary. Widzę ze Ty nie masz problemu z podrywaniem dziewczyn, ja to nawet jak jakaś ma się spodoba to nie wiem co mam do niej powiedzieć. - A widzisz ta blondynę co wchodzi do kibla? - No widzę. - Fajna? - No zajebista. - To podejdź pod kibel, jak wyjdzie powiedz "Cześć", a potem pierwsze co ci przyjdzie do głowy i rozmowa jakoś się sklei... Tak tez zrobił. Wychodzi blondyna, a gość ją zatrzymuje: - Cześć. - No Hej - odpowiada blondyna. - Srałaś? 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 haHA, ja mam lepsze Przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 bozee dobre hahah xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi