Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: W ciągu dnia mogę poświęcić 3-4 godziny ciągłej obserwacji i przeglądania postów itp. W weekendy dłużej z tego powodu, że nie mam zwykle planów i siedzę praktycznie ciągle w domu. 4. Co chciałbyś zmienić: Czy tu trzeba coś zmieniać? Jedynie to można wprowadzić bardziej sympatyczną atmosferę, ale to raczej inicjatywa własna. Inne pomysły wkroczyłyby, jeśli będzie możliwość oczywiście. Wszystko okaże się w trakcie tej posady i na tym mogę zakończyć. 5. W czym chciałbyś pomóc: Sami wiecie jaka jest praca moderatorów, więc za dużo nie musze rozpisywać się tutaj. Pomoc przyda się w różnych tematach, konkursach oraz przestrzeganiu regulaminu przez użytkowników. Mogę być do waszej dyspozycji, jeśli będzie taka potrzeba jakieś pomocy. Reprezentowanie forum z mojej strony, bo raczej kultura to o mnie przemawia i jestem bardzo miły w stosunku do wszystkich. 6. Dlaczego akurat ty: Nie jestem idealny, bo wiele we mnie zwątpiło po ostatnich posadach, ale to było tylko przejściowe i niestety moja wina, od momentu podania na UBT wziąłem się do roboty i jestem całkowicie nową osobą. Wykruszyło się trochę moderatorów i pomoc jakaś będzie potrzebna, więc pisze to podanie. Kulturalny jest ze mnie chłopak i nie wdaje się w żadne spory między innymi, jestem raczej bezstronnym człowiekiem, jeśli chodzi o życie forum. Będę do waszej dyspozycji i chętnie pomogę wam w tych ciężkich czasach. Próbuje skorzystać z okazji, gdy jest otwarta rekrutacja raz na jakiś czas 2-3 miesiące. Poza tym jest to moje 2 podejście i może kiedyś zawitam w waszych progach. 7. Staż na forum: Na forum konto mam od 3 listopada 2018 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Oczywiście byłem, ale tutaj miałem takiej okazji. Ps. Chęć pomocy i wykorzystania szansy. 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam + Staż + Doświadczenie + Czas poświęcony dla forum + ogarnięty chłopkach pomocny oraz miły który pomoże jeżeli masz jakiś problem. Pozdrawiam UBT. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jestem za +ogarniety +podanko dobre ogarniete +no dlugi staz na forum +mozna zaufac brac go poki cieply 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ Moderator Proszę o wypowiedzenie się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jestem na Tak Ogarnięty i miły + Doświadczenie + wiek + staż + ma UBT i dobrze się sprawuje + Jednym słowem tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam witam + wiek + doświadczenie + aktywność + spoko osoba + długi staż + długi czas na forum Myślę, że odpowiednią osobą na to stanowisko. Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jestem na duże TAK +Wiek +Doświadczenie, +Aktywność, +Staż na serwerowni już długi czas.... +Da się z Nim dogadać +Podanie estetyczne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EnNy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 jestem na tak +Doświadczenie +Wiek +Sympatyczna osoba można pogadać +aktywność +spoko osoba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +Staż +Aktywność +Chęć pomocy +Podanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na TAK. + staż, + miły, + sympatyczny, + podanie całkiem przekonuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na Tak. + godne wywiązywanie się z aktualnych obowiązków + staż + aktywność (w końcu jesteś największym no-life'm ) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No to kolejne podanko, no też dość rozwinięte, aczkolwiek ; + Aktywny na Forum, +/- Tak jak u Dziobaka, argumenty takie średnie, +/- Chęć pomocy, zobaczymy co z tego wyjdzie z czasem, +/- No widać, że ruszyłeś troszkę pupe, bo na Modku SB za dużej aktywności przez pewien okres czasu nie wykazywałeś, mimo tego iż mówiłeś że poprawisz, +/- Doświadczenie, no nie wiem może nie będzie źle. Także ten, no tutaj jestem w sumie na nie bo do końca nie jestem przekonany za twoją kandydaturą na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Przepraszam @ Kacperek 1.6 ale jestem również na NIE +/- Wiek - Podanie słabo napisane - Ogólnie nie widzę ciebie w roli Moderatora Myślałem, że to jakieś inne podanie, a nie na moderatora. Nie mam nic przeciwko, żebyś został moderatorem, ale nie w takich okolicznościach. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Razem z całą administracją również stwierdziliśmy że damy Tobie szansę, dlatego też przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi