Użytkownik tadzik_ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nick podejrzanego: OLD FUCKER Nazwa Serwera: Only Mirage SteamID/IP: STEAM_0:1:103959597 Data i godzina: 10:20 Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1596528380-1596530535.zip Rozpisanie Dowodów: 27:35 - cofa się przed przeciwnikiem w pałacach zanim go zauważy potem celuje przez ścianę 29:33 - szybkie wychylenie się i strzał na przeciwnika w pałacach 29:43 - przenosi celownik tuż przed tym jak przeciwnik się wychyla Plus co jakiś czas kilka akcji gdzie skanuje ściany w poszukiwaniu wrogów. Coś od siebie: Poruszanie się tego gracza nie jest na wysokim poziomie a jego strzały są niekiedy bardzo szybkie, zbyt szybkie. Według mnie ten gracz używa WH lecz stara się kryć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ madziula @ EGO @ Old_Hell @ Word @ bykol @ RevaleD #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 27:35 - CT podchodził na shifcie do podejrzanego, jest szybka ucieczka i prefire z awp, nie mógł go tam słyszeć. 28:55/56 - Gracz peekuje schody, a podejrzany zmienia przez przypadek na deagle 1/4 przeskok celownika automatycznie na głowę, potem flick idealnie na głowe. 29:33 - nic nie było chodzi ci o akcje 29: 40 szybkie wychylenie na apsy b/ nic podejrzanego/. 32:04 - słyszy ziomka w jgl daleko, podchodzi 2 T na shifcie strzela prefire. tak samo z tym co dopiero wbiegł do jgl , dochodzi do okna, nie wychyla, a podejrzany strzela prefire. 32:40/42 - słyszy ziomka na blisko, wychyla A/D z deagle, potem taadzik peekuje na shifcie con, szybko obraca się daje 2 strzały i prefire z deagle na ziomka przy firebox.. Akcje oraz brudy na podejrzanego znajdują się w każdej rundzie, na serwerze nie przykuł mojej uwagi, lecz czasami zdarzyła się jakaś akcja na miare pro gracza/ pro lucky, lecz przez 4 minuty tego demka jestem w stanie stwierdzić, że gra na wspomagaczach, jest to śmieszne, że dalej trafiają się osoby, które chcą pokazać przez cheaty, że są lepsi od innych, ale no cóz, podsumowując, demko 100% spalone, a wydaję mi się, że jest to jedno z wielu demek z jego nieczystymi za graniami. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Old_Hell Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Z mojej strony powiem ty OLD FUCKER miał i ma dalej dużo dziwnych akcji dużo razy go miałem chęć zbanować lecz bałem się rozpiski demka teraz już wiem jak rozpisać demko nie zawahał bym się go zbanować gdyż tak jak on stwierdził " Każde jego stare konto ma VAC'a za aima i wh " Takie słowa poleciały no Discord jak byłem tylko ja i on na kanale głosowym Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi