Użytkownik cooky Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Mój nick na serwerze: cooky Nick admina banującego: 123 (Klaudiaa) Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm ban Czas oraz data bana: 08/04/20 15:09 Serwer na którym dostałeś bana: Only Awp #1 Opis sytuacji: Grając dzisiaj na serwerze po zmianie mapy adminka 123 weszła na serwer i od razu dała mi perm bana za "info" nie dając żadnych dowodów. Po napisaniu do owej adminki dostałam odpowiedź że Andrzej pod odwołaniem CandyDolla sam napisał że mogę sie tego bana spodziewać, chcę jednak wspomnieć że po przeczytaniu tej odpowiedzi od razu napisałam do Andrzeja aby to wyjaśnić i odpisał mi że to było tylko "ostrzeżenie przy okazji" i że nie ma zamiaru mnie banować. Dowód ss: Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:422788582&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ravesence Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 54.38.142.181:30035 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ Klaudiaa 48h na rozpisanie demka #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Elo Tak jak napisałaś Andrzej w odwołaniu napisał abyś spodziewała się bana za owe podawanie infa jak gracie swoją ''paczuszką'' na naszym serwerze. Zawsze gdy wbijaliście razem wszyscy na serwer zadziwiająco dobrze Ci szło a z tego co każdy może zauważyć nie należysz do jakiś wybitnych graczy. Dostajesz info na disscordzie i robisz staty 10/1 i wiesz w którym miejscu będzie typ. Twój ss z tego co widzę może być równie dobrze wyciągnięty z kontekstu i dotyczy bana Tamary. Więc ostrzeżenie było kiedy Tamara otrzymywał bana a nie następny Wasz kolega z paczki. Rozmawiając na tsie z odpowiednimi osobami dostałam cynka że ten ban Ci się należy z tego względu iż podawanie infa jest całkowicie zakazane na różnych komunikatorach a wchodząc na serwer akceptujesz regulamin. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam, Byłem na discordzie wtedy co gadałem z banowaną osobą czyli Candydoll i też tam byłaś. Po pewnym czasie znów wbiłem do was i nie wiedzieliście i właśnie w tym momencie dawaliście sobie info oraz gadaliście o hackach. Zapoznając się z regulaminem zabrania się dawania info na platformach discord, teamspeak itp. Ban jest słuszny nawet skopiuje Ci z regulaminu. §2. Zasady dot. serwera. 5. Całkowity zakaz podpowiadania na Ts3, discord itp. Pozdrawiam UBT. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi