Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [GENERAL ALADEEN]

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 38 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem praktycznie cały czas na forum, ale jeśli mam być szczery. To dziennie na forum spędzam około 3-4 godzin, wszystko zależy od godzin w pracy.
4. Co chciałbyś zmienić: W zasadzie nie ma co zmieniać wszystko jest git, wszystko i wszyscy na właściwych miejscach.
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym po prostu zdobyć ostatnie brakujące mi doświadczenie na posadzie moderatora i pomagać sieci w rozwijaniu się.
6. Dlaczego akurat ty: Nie zacznę bez sensu, że a bo byłem moderatorem, bo świetnie się sprawdzę w tej funkcji i innymi pierdołami. Po prostu - widzę wolne miejsce i próbuję, zawsze chciałem Wam pomagać, więc jeśli mogę to uczynić w taki sposób to chętnie znowu spróbuje. Jestem osobą zdeterminowaną do działania jak i również osobą która lubi odkrywać i poznawać nowe wyzwania i nowe obowiązki. Staram sie bardzo być aktywnym użytkownikiem na naszej sieci, spędzam tutaj wiele godzin dziennie bo lubię czasami z kimś popisać, czy też sprawdzam działy naszego forum. Lubię również pomagać nowym użytkownikom na naszym forum którzy potrzebują pomocy czy też nie wiedzą gdzie napisać coś we właściwym dziale. 
7. Staż na forum:  8 miechów już będzie.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem już moderatorem na innej sieci, do czasu fuzji mojej byłej ostatniej sieci z waszą. Spisywałem się bardzo dobrze, żadnych skarg tam na mnie nie było.

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
21 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Nie zacznę bez sensu, że a bo byłem moderatorem, bo świetnie się sprawdzę w tej funkcji i innymi pierdołami. Po prostu - widzę wolne miejsce i próbuję, zawsze chciałem Wam pomagać, więc jeśli mogę to uczynić w taki sposób to chętnie znowu spróbuje.

1.png

21 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Jestem osobą zdeterminowaną do działania jak i również osobą która lubi odkrywać i poznawać nowe wyzwania i nowe obowiązki. Staram sie bardzo być aktywnym użytkownikiem na naszej sieci, spędzam tutaj wiele godzin dziennie bo lubię czasami z kimś popisać, czy też sprawdzam działy naszego forum. Lubię również pomagać nowym użytkownikom na naszym forum którzy potrzebują pomocy czy też nie wiedzą gdzie napisać coś we właściwym dziale. 

2.png

Kolejny raz myślisz, że masz przed sobą idiotów. Odrzucam Twoje podanie po raz już chyba 5, ponieważ po raz 5 podanie nie jest samodzielnie napisane - tylko skopiowane. Teraz myślałeś, że się wycwanisz i złożysz jedno z kilku. :Kappa: PODANIE ODRZUCONE, a Ty nagrodzony ostrzeżeniem za plagiat. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]