Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Został Ci rok życia, co chciałbyś/abyś osiągnąć podczas tych 12 miesięcy? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zawalczyć na fame mma 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Poodwalać rzeczy, których normalnie nigdy bym nie odwalała ii w ostatni miesiąc spróbowała bym napaść na jakiś nieduży bank żeby sprawdzić czy mi się uda (bo w razie W miesiąc w więzieniu to tam nic) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jest tylko jedna najważniejsza rzecz którą chciałbym zrobić, ale nie mówię o niej bo pewnie i tak ja kto mi się to nie uda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dejwid Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zrobić te rzeczy, których nie zrobiłem na dzień dzisiejszy. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na pewno dużo czasu spędzić z rodziną a takto chciałbym wyjechac do Angli na mecz do Livepoolu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wyjechać daleko i jeszcze dalej 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wszystko co się da haha Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Zdać prawko XD konkret misjaaa Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez SkalpeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciasteczkowy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Postarać się zrobić wszystko czego nie zrobiłem do tej pory @ MotylaNoga a Ty ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi