Użytkownik raverson Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick z CS: lele Admin banujący: </> Serwer: Only DD2 #2 Data zdarzenia: Dzisiaj 19:34 Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=22783 (Dzięki @ Marta. ) Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 20 hours and 43 minutes left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : lele [AMXBans] Reason : ' SGS/GS ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4486619 ' [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: Załączam demo HLTV, niestety sam nie nagrywałem, bo jak zwykle po 10 minutach dostaje bany.. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2008051922-de_dust2-1596648120-1596649380.zip No czeeeeeść! Tak więc, zostałem niesłusznie zbanowany, poraz kolejny.. Śledźcie demko, aby zrozumieć sytuację. 2:12 - Start rundy. Po kilku sekundach dostaje ostrzeżenie słowne przez mikrofon od admina </> aby nie uzywać SGS'ów inaczej skończy się to banem (Już ch*j w to, że same SGSy nie wyszły :D) 2:20- 11:34: Całe demko od ostrzeżenia aż do samego bana. W całej tej akcji można zauważyć, że ani razu nie zrobiłem żadnego SGS'a, lecz ni z dupy ni z pietruchy nagle w 11:34 dostaje bana na tydzień za SGS'y. Bardzo chciałbym wiedzieć dlaczego. Już ch*j z pozdrowieniami na sam koniec, nawet żegnać się nie będę, bo i tak jutro dostane kolejnego Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez raverson 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Cześć, już wcześniej używałeś SGS'ów. O które nie jednokrotnie cię pouczałem. Tego razu tak samo dostaleś pouczenie które zignorowałeś a wręcz zakpiłeś ze mnie mówiąc jaki ja to jestem groźny. Przez kolejne rundy obserwowałem twoje ruchy i widoczne było jak próbowałeś używać a także używałeś SGS'ów. Bana tego zebrałeś także z innych map. Według mnie ban słuszny, ja jako admin posłużyłem się taryfikatorem jak i regulaminem. UBT zdecyduję. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 14 minut temu, Rambus napisał: Cześć, już wcześniej używałeś SGS'ów. O które nie jednokrotnie cię pouczałem. Tego razu tak samo dostaleś pouczenie które zignorowałeś a wręcz zakpiłeś ze mnie mówiąc jaki ja to jestem groźny. Przez kolejne rundy obserwowałem twoje ruchy i widoczne było jak próbowałeś używać a także używałeś SGS'ów. Bana tego zebrałeś także z innych map. Według mnie ban słuszny, ja jako admin posłużyłem się taryfikatorem jak i regulaminem. UBT zdecyduję. Hola, hola.. Poczekaj, spróbuje podsumować to, co napisałeś - Na początku napisałeś, że zignorowałem twoje pouczenie i później "PRÓBOWAŁEM UŻYWAĆ SGS'ÓW", a na sam koniec dokładasz sobie karę z innych map? Mówiąc w skrócie, ubierając to w Twoje słowa, za "PRÓBE UŻYWANIA SGS'ÓW" i "WEDŁUG CIEBIE" zignorowanie twojego pouczenia aby przestać "PRÓBOWAĆ UŻYWAĆ SGS'ÓW", których w ogóle nie zrobiłem, dołożyłeś mi jeszcze dodatkowo karę za upomnienia z poprzednich map, które w ogóle nie mają wpływu na obecną sytuacje. Upomniałeś mnie to raz, przyznaje, jest to w 2:13 tak jak mówiłem, ale dalej nic więcej nie robiłem i nagle w 11:34 za "PRÓBĘ ROBIENIA SGS'ÓW", gdzie nigdzie takich nie robiłem, bez żadnego powodu dokładasz do tego UPOMNIENIA z poprzednich map. Gościu, chyba coś z Tobą jest nie tak? Czy może z powodu, że z Ciebie kpiłem, poczułeś się urażony i wykorzystując swoją posadę postanowiłeś "Dowalić po całości" banując mnie na tydzień? Dałem ci demko, proszę pokaż mi gdzie od sytuacji 2:13 - 11:34 używałem SGS'y @ Rambus Proszę wziąć ten post pod uwagę, bo można z tego wiele wywnioskować. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez raverson 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Tak jak jest wspomniane w taryfikatorze banów, postaram się zacytować. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Nie widziałem żeby gracz chociaż raz dostał bana powiązanego z sgsami/gsami lub innymi pierdołami, więc jest to jego pierwszy ban. Więc bana zdejmuje, powinien być nadany tylko i wyłącznie na 3 godziny.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi