Użytkownik EnNy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Nick: EnNy 2. Wiek:16 3. Link do banid: https://banid.pl/kto?to=0:0:513264898 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/EnNy/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: strażnik pilnuje serwera i pomaga graczą 6. Doświadczenie: nie byłem strażnikiem tylko adminem na jb więc pierwszy raz będę strażnikiem znam amxx w skali 7 na 10 7. Mikrofon (Obowiązkowy): tak mam 8. Składka (Tak/Nie):TAK Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez EnNy 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Oczywiście , że jestem na Tak +Wiek +GT +amx +mikro , często jest w ct I wielkim plusem uważam , że EnNy zasługuje na strażnika ponieważ jest bardzo aktywny jak wbijam na serwer to ciągle jest praktycznie , odzywa się z kulturą nie to co niektórzy .. Oraz gra w godzinach wieczornych a jak każdy wie w tych godzinach rzadko jest jakiś admin/strażnik i przyda się żeby tego porządku dopilnował bo jest ciężko. Pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Diabl0 1 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +często sprawdzam gt i tygodniowy licznik minut i jest osobą aktywną +wiek +amxx +miła i pozytywna osoba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marszoł Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na Tak. +Aktywność. +Ogarnięty. +Doświadczenie. +Chętny do CT. +Wysoka Kultura Osobista. +Wiek. Powodzenia Życzy Marszoł. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Marszoł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Siemka +wiek +aktywny +doświadczenie z amx +mikro +spoko ziomek Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Za okresem próbnym. + Wiek, + GT, +/- troszkę to podanie nie przekonuje, + bezkonfliktowy, + nie widziałem żeby sprawiał jakieś problemy Jedyne chciałbym zobaczyć jak sobie radzisz w CT, więc przy najbliższej okazji Cię zaproszę do CT. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Okres próbny -Niby GT dobre, lecz godziny nabijane na afku nie raz widzę jak wchodzisz na spec i następną mapę afk stoisz całą -Podanie +Wiek +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi