Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Nick: Señor Vac Imię: Patryk Wiek: 19 lat w październiku Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): Myślę, że chwila przypomnienia i 8 będzie Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Señor Vac/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): Steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561198871030470/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Oczywiście Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak jest Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą przede wszystkim aktywną i doświadczoną, a zarazem opanowaną, miłą i lubianą. Admina na serwerach miałem dużo razy, więc wiem z czym to się je. Na ten moment jest tylko dwóch adminów z czego tylko jeden jest dosyć często aktywny, a kolejna para rąk do pomocy się zawsze przyda. Często jestem na serwerze, gdzie przydałby się admin, lecz takowego nie ma niestety i trzeba sobie radzić tylko z permisjami strażnika, także myślę, że mógłbym wiele wnieść na serwer, nie tylko wyższe stanowisko, a także ład i porządek na serwerze. Kontakt: Forum, ts, dla bliżej poznanych osób fb Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Yes (Staż strażnika troszkę mniej, ale myślę, że można na to przymknąć oko) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 + Wiek + Regulamin + Kultura Osobista +/- Ten Czas ale ostro ciśniesz + Chętny Do Ct + Pomocny Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jestem na Tak +GT +mikro +kultura +Gdy nie ma chętnych zawsze wypełni swój obowiązek i pójdzie do ct +Minuty nabite w grze nie na spect/afk +wiek Ogólnie dobry kandydat na tą posadę Pozdrawiam 1 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi