Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Rodzaj(Avatar,banner,sygna,etc.): Sygnatura. w formie gifu. Tematyka: Straż pożarna Rozmiary: 500-200 Tak jak na sygne przystało Kolorystyka Ognista Napis: "Bogu na chwałę, Ludziom na ratunek" Dodatkowe informacje: Prosiłbym aby napis był u góry coś w formie cytatu. a poniżej ( Z dołu tak aby środek był czysty i było widać tło) trzy napisy ( Z lewej / na środku / i z prawej ) Steam: ? |K4| Bum ? , GG: 44742004 , Snap: bum313 tak aby migały czy coś takiego pod wzór napisów co mam w aktualnej sygnaturze. Czy akceptujesz regulamin grafiki?(TAK/NIE): Tak Wynagrodzenie: Repka, jak będzie Zaj***stego to i nawet Svip na DD2 / okres miesiąca. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ elko Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Takie coś? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, elko napisał: Takie coś? Praca dobra, tylko ten rodzaj czcionki za przeproszeniem lipny bo dokładnie nie widać co jest napisane, przykład snap: bum313 a wygląda jak bum819 jak byś mógł do zmienić to by było git. A w tle jak by było widać ogień i jakiegoś strażaka albo cuś to by było zajebiscie bo na na razie nie wiadomo co tam w tle jest i szkoda zmarnowanej przestrzeni Ale + za chęci leci, może coś innego dasz radę zrobić Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 https://zapodaj.net/d5716f2476526.png.html Trochę odbiegłam od wymagań ale myślę że wyszło ok, jutro zrobię drugą pod wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 10 godzin temu, Kropka napisał: https://zapodaj.net/d5716f2476526.png.html Trochę odbiegłam od wymagań ale myślę że wyszło ok, jutro zrobię drugą pod wymagania Praca piekna, ale czekam czym mnie jeszcze zaskoczysz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ elko Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 takie coś? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ elko Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Skoro sygnatury zostały wyłączone na stałe zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ elko Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi