Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam. Moja propozycja jest dość łatwa. A mianowicie dodanie AutoBH do menu Minivipa. I to w zasadzie na tyle, pozdrawiam. naura Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 o,O jaa jestem na nie, gdyż maa to SuperVip, i ten SviperVip musi sie czymś wyróżniać jakąś "lepszością", a nie MiniVip będzie miał to samo co SuperVip 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Oczywiście, ze nie Jak to Pusia napisała, Supervip ma się czymś wyróżniać, jak minivip będzie miał to samo to svip nie będzie miał już sensu. Abh powinien mieć tylko svip i tyle w temacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Też jestem na nie , ponieważ zwiększyła by się moim zdaniem ilość buntów a i tak jest ich dużo , oraz jak napisała Dusia i Brok3n svip musi się czymś wyróżniać chociaż mvip ma tylko do wyboru jedną z wielu rzeczy a svip ma w pakiecie lecz i tak zostaje przy Nie Strażnik* Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi