Użytkownik Błachu Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam wszystkich Stwierdziłem granie jednej mapy jest monotonne i mam pytanie czy nie dało by rady dodać kilka mapek typu inferno , cache itp. Rozumiem ze to jest serwer only mirage ale może by się serwer bardziej rozkręcił pozdrawiam Błachu HKS 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Skoro to serwer ONLY Mirage to dlaczego ma mieć więcej map? Już bardziej pasowałoby to pod serwer 4Maps. Jak dla mnie bez sensu propozycja. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Błachu Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 a zmiana nazwy serwera to nie jest problem i też żaden wyczyn to nie rozumiem tej odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Pomogę Ci zrozumieć moją wypowiedź - własne zdanie/opinia. Gdyby góra chciała to z pewnością by zrobili serwer 4Maps, a napewno by się przyjął. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jestem na nie, serwer jest stworzony pod mirage po prostu, gdyby chcieli go zmienić już dawno by go zmienili. Poza tym są inne serwery na strefie i też możesz na nich pograć. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Błachu Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 jak dawno zmienili jak kupili go od ******** chyba 2 dni temu no to jest świeży i chyba można podesłać pomysł a on nie jest taki zły Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na Nie Only mirek to mirek Jak bedzie nowy serwer to moze bedzie 4maps Odnośnik do komentarza
Użytkownik Błachu Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Może wypowie się ktoś grający więcej niż kolega z góry 22 minuty Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Na chwilę obecną nie mamy planów zmieniać serwera z ONLY MIRAGE na inny typu 3MAPS. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi