Użytkownik kubus.exe Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Nick: kubus.exe 2. Wiek: 13 3. Link do banid: STEAM_0:0:536459785 lub https://steamcommunity.com/profiles/76561199033185298 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/kubus.exe/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: mute dla graczy którzy nie utrzymują kultury 6. Doświadczenie: Gram na tym serwerze ponad 6 miesięcy i zapoznałem się z wieloma osobami które wytłumaczyły mi regulamin który przeczytałem jak i również zasady które obowiązują na tym serwerze 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam 8. Składka (Tak/Nie): Jak będzie kasa to tak. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez kubus.exe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz_Yoda Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jestem na tak. Ponieważ gracz jest miły, jest ogarnięty w ct, nie zaczyna się sprzeczać. Polecam tego gracza! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na nie - Całkowity Brak Kultury - Regulamin - Wiek + Mikrofon 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zdecydowanie nie. - wiek - dostawałeś kary za wyzywanie przez mikrofon - podanie napisane od niechcenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Teraz, Mistrz_Yoda napisał: Jestem na tak. Ponieważ gracz jest miły, jest ogarnięty w ct, nie zaczyna się sprzeczać. Polecam tego gracza! Kłamstwo. Nie że coś sugeruję, ale w ct to prawie w ogóle nie grasz, a jak już to albo łamiesz regulamin klawisza, albo robisz faworyzację. [tzn. jednego karniakujesz, jednego zabijasz nie wiem] Druga rzecz, co do tego bycia miłym nie był bym pewien, jak co chwile gracz otrzymuje gaga za wyzywanie przez mikrofon. To tera moje argumenty Brak kultury osobistej [-] Podanie na kolanie [-] Konto również pod podanie [-] Nie wypełniłeś 5 punktu [-] Mikrofon [+] Składka [+] 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jestem na nie -wiek -Wyzywasz,przeklinasz wiele kar za kulture -średnio ci idzie w ct a słyszałem ze fk robiłeś specjalnie masowo 1 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jako że ostatnio nie mam czasu na grę to zdam się na wypowiedzi moich chłopaków. Wątpię żeby sobie to wymyślili, zapraszam ponownie jak poprawisz swoje zachowanie. @ kubus.exe Nie wiem jak możesz grać na tym serwerze 6 miesięcy skoro on stoi jakieś 2 miesiące +/- 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi