Użytkownik KinVa Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Link do screena z dołączeniem do grupy STEAM:Dodaje zdjęcie, powinno starczyć Pierwsza literka imienia i nazwiska na facebooku: D . A(mogłem tylko dać follow bo wgl nie widziałem ikony polubienia, jeśli jest to prosze wysłać ss to polubie) Link do konta STEAM z nazwą sieci:https://steamcommunity.com/profiles/76561198956332304/ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @ maka_paka Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 To ciekawe bo ja tego nie mam... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi