Użytkownik Johnny1455 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nick podejrzanego: piotruś KEY-Drop.com Nazwa Serwera: Only Mirage SteamID/IP: STEAM_0:0:246156749 Data i godzina: od 9 do 11 09.08 Link do dowodów(Demko,SS,itp): Jeszcze się nie nagrało Rozpisanie Dowodów: strzela bardzo podejrzanie za dobrze, widzi kiedy admin wbija na spect, on nagle nie potrafi grać i ginie co rundę, mój instynkt admina (byłem rok adminem i pół roku opiekunem) mówi mi że chłop ma aimbota na przycisk wallhacka którego wyłącza podczas wbicia admina na specta. Coś od siebie: Prosiłbym o sprawdzenie tego typka bo to jest masakra grać z odpałami Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Oglądałem demko i nic nie widzę żeby coś miał . Gracz ma może kałacha w laurach. Czysty. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zgłoszony jest czysty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi