Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Chciałbyś/abyś zmienić płeć na jeden dzień? Uzasadnij odpowiedź. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Swirusek Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Pytanie dość trudne nie wiem jak ci na nie odpowiedzieć kiedyś chciałem być dziewczyną pod wieloma względami lecz ich nie wymienię bo jest dużo więc moja odpowiedź brzmi nie chciał bym na jeden dzień zmienić płeć czuje się dobrze jako chłopa.(sr że tak dużo napisałem ale nie wiedziałem jak to skrócić :P). Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zmieniłbym płeć na 1 dzien aby Cie poderwać [Oczywiście żart] naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 No chciałbym z tego powodu, że miałbym czym pochwalić się i poświecić Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 nie a czemu? bo nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Pytanie... ruchać czy być ruchanym? XDD ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi