Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 W szkole pani kazała napisać zdanie o jednym ptaku. Jaś się zgłasza: – Przyszedł tatuś do domu upity jak szpak. – No Jasiu tak nie wolno, a ułóż mi zdanie z dwoma ptakami. – Przyszedł tatuś do domu upity jak szpak, w drzwiach wywinął orła. – A z trzema? – Przyszedł tatuś do domu upity jak szpak, w drzwiach wywinął orła i puścił pawia. – A z pięcioma? – Proszę pani ja mogę od razu ułożyć z sześcioma. – Dobrze, ale wymyśl coś ładnego. – Przyszedł tatuś do domu upity jak szpak, w drzwiach wywinął orła, puścił pawia aż mu poleciały dwa gile z nosa i dalej poszedł pić na sępa Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Spoiler 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 O Jezu ale to dobre jest haha ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ej to dobre 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 dobrree 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi