Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

dawac unbana

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Detox

Nick admina banującego: Kubuś™

Dostałeś bana, gaga czy muta?: Perm ban 

Czas oraz data bana:  08-11-20 10:17

Serwer na którym dostałeś bana: Only awp #1

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): nie wiem dokładnie w której sytuacji widoczny był u mnie aimbot ponieważ moim zdaniem nie zrobiłem nic podejrzanego a admin poprostu sie spłakał bo cały czas go zabijałem i sugerował się opinią innych graczy którzy również sądzili że mam aimbota. Prosiłbym kogoś bardziej doświadczonego o rozpatrzenie demka ;3

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:198726811&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/MamGeja/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:     Connected to 54.38.142.181:30035
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

434343434.PNG

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Otoz moim zdaniem dostales slusznego bana za aimka booo wychylales i w ulamku sekundy celownik z jednej osobki przeskoczyl ci na druga strone ekranu celujac prosto w glowe przeciwnika . Nagranko w razie czego mam . Moim zdaniem nie powinienes dostac ub :)

• Ha ha 1
  • Użytkownik

@ Kubuus  Mnie interesuje DEMKO rozpisane dowody na to że gracz używa wspomagaczy.

Rozpisz demko 48h.

• Użytkownik

Podane momenty w demku polecam obejrzec w przedkosci odtwarzania jaka jest 1/4 . 

1:25-1:30 celowanie w glowe i nagly przeskok na glowe

2:05-2:10 nagly przeskok na glowe

4:35-4:40 kolejny przeskok centralnie w glowe

5:30-5:35 po strzale celownik przelatuje na głowę

6:00-6:03 celownik przelatuje na glowe

7:23-7:26 na przeskok celownika na glowe

7:49-7:55 przeskok celownika na glowe

15:03-15:07 przeskok celownika na głowę

• Przykro mi 1
  • Użytkownik
  • Użytkownik

generalnie admin nie wie co to flickshot i wysokie sensitivity a same przeskoki nie były "centralnie w głowe".

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Otoz ja wiem co to flickshot ale domyslam sie ze ty nie wiesz co to uczciwa gra oraz kultura , poniewaz wyrazenie "dawac unbana" mozesz skierowac do twoich znajomych . Dziekuje pozdrawiam

• Przykro mi 2
  • Użytkownik

Jestem poprostu oburzony faktem że jakis noob admin dal mi bana za to ze lepszy jestem. 
Najlepszy strzelec ja 
|
|
v

Przechwytywanie554354353453.PNG

no spoko koxiku nie bede juz ale wiesz ze jestem mega koxem i sexiakiem?

Edytowane przez Detox
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

ROZPISKA @ Kubuus

1:25-1:30 celowanie w glowe i nagly przeskok na glowe  B- [albo jestem ślepy albo nwm nie widziałem tam celowania na głowę xD]

2:05-2:10 nagly przeskok na glowe  B- [Zwykły flick nie trafiony]

4:35-4:40 kolejny przeskok centralnie w glowe B- [nawet nie trafił głowy] Bardziej tutaj skupiłem się na tym jak wychylał wiedział dobrze gdzie jest przeciwnik B+/-

5:30-5:35 po strzale celownik przelatuje na głowę -  ?????????? Co to za rozpiska? B-

6:00-6:03 celownik przelatuje na glowe - ??? tak samo jak u góry co to jest za rozpiska na siłę? B-

7:23-7:26 na przeskok celownika na glowe - Zwykły strzał[mały flick nawet powiem i nie trafiony nie widzę ŻADNEGO CELOWANIA NA GŁOWĘ] B-

7:49-7:55 przeskok celownika na glowe [NIC flick no zobaczył cię i oddał szybszy strzał B-

15:03-15:07 przeskok celownika na głowę - FLICK FLICK FLICK FLICK  B-

Ja opiszę to tak - Rozpiska na siłę. Gracz czysty często flickuje i nie trafia. Admin dostał parę razy od Podejrzanego i nadał bana za "Aimbota" 

Gdzie tutaj nigdzie go nie widać.  "Te Przeskoki" to zwykłe flickowanie i to jeszcze większość nie trafia I TO NAWET NIE JEST W GŁOWĘ tak jak rozpisujesz

Oglądałem demko od początku do końca i nic podejrzanego nie widziałem.

UB

• Super 1
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]