Użytkownik Mistrz_Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1. Nick: Mistrz Yoda 2. Wiek: 14 w Październiku 3. Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:540843751 4. Link do GameTracker : https://www.gametracker.com/player/Mistrz Yoda/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 7,5/10 6. Doświadczenie: Miałem 2 razy strażnika na JB ogarnołbym tą posade Zawsze jestem otwarty na pomoc na serwerze jestem od 7:00 do 20 lub czasem do 18:00 Aktywny na Serwerze 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam 8. Składka (Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Powiem tylko tyle, Od początku twojej gry jak jestem ja i ty na serwerze, to nie słyszałem nigdy żebyś użył mikrofonu. Tak samo do ct, sam z siebie raz na jakiś czas możesz pójść do ct, a nie chamsko się jeszcze buntujesz i nie dajesz prowadzić dla graczy którzy zaczynają itp. - Znajomość regulaminu, o ile w ogóle go przeczytałeś.. - Podanie pisałeś widzę na szybko, aby było napisane jak najszybciej.. +/- Mikro, nie wiem czy je masz czy nie bo tak jak wspomniałem, totalnie jego nie używasz jak jesteśmy na serwerze. + Składka - Brak chęci pójścia do drużyny klawiszy, only bunty. Moim zdaniem powinieneś właśnie iść do tego ct poprowadzić, oczywiście nie musisz ale jak nawet będziesz mieć strażnika to pójście do ct to będzie twój bardzo ważny obowiązek. Jestem po stronie negatywnej. Pozdrawiam naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na NIE. Podałbym tylko jeden powód, ale muszę podać kilka. - GT, - Wiek, - podanie, - pierwsze co Cię widzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nie -GT -Nigdy Cię nie widziałem w CT jak i chyba na serwerze -Wiek (strażnik od 15 lat) -"Ogarnołbym tą posade" XDDDD -Podanie pisane na kolanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 20 godzin temu, Br0k3n napisał: Nie -GT -Nigdy Cię nie widziałem w CT jak i chyba na serwerze -Wiek (strażnik od 15 lat) -"Ogarnołbym tą posade" XDDDD -Podanie pisane na kolanie Nic do dodania. Również na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi