Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja Konkursu dla wszystkich

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Moim zdaniem spoko pomysł , będzie jakaś rywalizacja po za normalną grą ;)  Ale też trudne do wykonania 

spacer.png 

Strażnik*

• Junior Admin
Junior Admin

Drużyn powinno być tyle ile się nazbiera, a ilość osób w drużynie powinna być przynajmniej 4  (bo jedna z tych osob idzie na bramkę) 

Już kiedyś taki konkurs był i fajnie wypalił, więc jestem zaa

heh1111.png

• Użytkownik∙

Jeżeli chodzi o piłkę, to w zależności od mapy.. Na niektórych mapach boisko jest duże, na innych zaś dużo mniejsze. Niby fajna sprwawa, ale ustalać to wszystko pomiędzy drużynami, robić ilość slotów na serwerze by nikt inny nie przeszkadzał i wg to jest roboty.. Niby fajny pomysł, ale według mnie za dużo roboty z tym i pytanie czy by Trivor miał czas, bo nikt inny nie ma ftp serwera.. Jestem na nie, bo wątpię, że by takie coś wg wypaliło.

• Użytkownik
Godzinę temu, Br0k3n napisał:

Jeżeli chodzi o piłkę, to w zależności od mapy.. Na niektórych mapach boisko jest duże, na innych zaś dużo mniejsze. Niby fajna sprwawa, ale ustalać to wszystko pomiędzy drużynami, robić ilość slotów na serwerze by nikt inny nie przeszkadzał i wg to jest roboty.. Niby fajny pomysł, ale według mnie za dużo roboty z tym i pytanie czy by Trivor miał czas, bo nikt inny nie ma ftp serwera.. Jestem na nie, bo wątpię, że by takie coś wg wypaliło.

Co do map, jest taka mapa jak jail_rz_boisko

A co do propozycji, jestem na neutral. Niby wszystko fajnie, dla graczy by się to spodobało, lecz tak jak @ Br0k3n wspomniał, trochę by to zajęło i nie wiadomo czy by to w ogóle wypaliło.

Pozdrawiam

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

Pomysł spoko, ale bym poszedł o krok dalej. Nie wiem czy ma to prawo wypalić, ale przedstawię swoją propozycję, mianowicie zorganizować sieciowy konkurs dla wszystkich, powiedzmy taki Strefowy Mundial. Rozgrywka sama w sobie miałaby jak najbardziej przypominać realne mecze piłkarskie, więc może w punktach objaśnię jak ja to widzę, będzie najprościej:

1. Drużyny składają się z  5 osób (początkowo myślałem o 11, ale stwierdziłem, że nie ma to sensu, bo zebrać ponad  20 osób w tym samym czasie naprawdę graniczy z cudem, poza tym za dużo nagród byłoby do rozdania).
  2. Gramy 2 połowy - około 20 minut jedna + przerwa około 5 minut (oczywiście zmiana połów).
  3. W przypadku remisu, grana będzie dogrywka - około 5 minut jedna część, czyli 10 minut bez przerwy ze zmianą połów.
  4. W przypadku braku rezultatu uzyskanego w dogrywce, o wygranej będą decydować rzuty karne.
  5. Żeby jak najbardziej zachować klimat, na serwer zostaną wgrane modele postaci - MODELE + *KLIK* (<- tylko ten niebieski)
  6. Mapę można wybrać w ankiecie na forum, żeby nie było później płaczu - boisko

Pokrótce tak to mniej więcej widzę jeśli chodzi o samą formę turnieju, co do serwera... Nikt nie zablokuje serwera specjalnie by zorganizować konkurs, więc o ile @ PUB70 nie użyczy swojego serwera, który póki co stoi pusty, będzie trzeba kupić nowy, a to już wiąże się z wydatkami, a dokładniej:

• PUKAWKA - 11 SLOTÓW
Spoiler

OXmHbdj.png

• 1SHOT1KILL - 11 SLOTÓW
Spoiler

8pOY2n4.png

Pomysłodawca nie opłaci sam serwera, więc można byłoby zorganizować zrzutkę, a administracja na pewno odwdzięczy się w nagrodach. :D 

Co do nagród, nic nie proponuję, zostawiam to innym... ale myślę, że fajnie byłoby nagrodzić zwycięski team, jak i króla strzelców. 

Co chciałem to napisałem, chyba o niczym nie zapomniałem, w razie czego czekam na pytania. :) 

• Super 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Pomysł jest idealny, ale ciężko będzie z jego organizacją, też miałem myśl o takim turnieju w lolu. Jestem za tym konkursem i coś wykombinujecie z tym pewnie. 

• Zasłużony

@REF jednak konkurs będzie nie tylko pod graczy Jailbreak, ale też dla innych osób z innych modów, więc swoje propozycje i chęci możecie pisać pod tematem :D 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]