Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PepePanDziobak Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam wpadłem na pomysł zrobienie konkursu pt:"Mistrzostwa w Piłce Nożnej", konkurs by polegał jak sama nazwa mówi na graniu w piłkę nożną i tu teraz należy sprawa do was, czy chcielibyście grać byłyby to drużyny 3vs3 i właśnie chętne osoby by robiły własne teamy, ja bym ich nie wybierał, jeśli turniej miałby się rozpocząć chciałbym 6 skompletowanych drużyn, jak coś chcecie dodać swojego piszcie @ Br0k3n @ Vanishhhh Organizacją zajmę się ja, jeszcze będę musiał pogadać z administracją o nagrodach @ Dusia Nawet możę być 5vs5, ważne żeby znaleźć chętne osoby @ fr0zen Myślałęm coś o 5-10min połowa, bo 20 to trochę za dużo, a z resztą się zgadzam, a z opłaceniem serwera nie byłoby problemu, opłacenie go to dla mnie żaden problem, ważne żeby znaleźć chętne osoby @ Właściciel Serwera oraz opiekunowie @ Uszaty @ Lavista @ dino @ An4rcha0Ss @ HavoK jakbyście porozmawiali też ze swoimi adminami, wtedy nagrody byłyby też na innych serwerach @ Użytkowniczka @ Użytkownik @ Strefowicz @ Przyjaciel @ Premium @ UBTeam 1.6 @ UBTeam CS:GO @ Zasłużony @ Stały Bywalec też by mogli brać udział bez żadnego problemu, jakby teamy swoje zrobili 6 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Moim zdaniem spoko pomysł , będzie jakaś rywalizacja po za normalną grą Ale też trudne do wykonania Strażnik* Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Drużyn powinno być tyle ile się nazbiera, a ilość osób w drużynie powinna być przynajmniej 4 (bo jedna z tych osob idzie na bramkę) Już kiedyś taki konkurs był i fajnie wypalił, więc jestem zaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jeżeli chodzi o piłkę, to w zależności od mapy.. Na niektórych mapach boisko jest duże, na innych zaś dużo mniejsze. Niby fajna sprwawa, ale ustalać to wszystko pomiędzy drużynami, robić ilość slotów na serwerze by nikt inny nie przeszkadzał i wg to jest roboty.. Niby fajny pomysł, ale według mnie za dużo roboty z tym i pytanie czy by Trivor miał czas, bo nikt inny nie ma ftp serwera.. Jestem na nie, bo wątpię, że by takie coś wg wypaliło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Br0k3n napisał: Jeżeli chodzi o piłkę, to w zależności od mapy.. Na niektórych mapach boisko jest duże, na innych zaś dużo mniejsze. Niby fajna sprwawa, ale ustalać to wszystko pomiędzy drużynami, robić ilość slotów na serwerze by nikt inny nie przeszkadzał i wg to jest roboty.. Niby fajny pomysł, ale według mnie za dużo roboty z tym i pytanie czy by Trivor miał czas, bo nikt inny nie ma ftp serwera.. Jestem na nie, bo wątpię, że by takie coś wg wypaliło. Co do map, jest taka mapa jak jail_rz_boisko A co do propozycji, jestem na neutral. Niby wszystko fajnie, dla graczy by się to spodobało, lecz tak jak @ Br0k3n wspomniał, trochę by to zajęło i nie wiadomo czy by to w ogóle wypaliło. Pozdrawiam naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Pomysł spoko, ale bym poszedł o krok dalej. Nie wiem czy ma to prawo wypalić, ale przedstawię swoją propozycję, mianowicie zorganizować sieciowy konkurs dla wszystkich, powiedzmy taki Strefowy Mundial. Rozgrywka sama w sobie miałaby jak najbardziej przypominać realne mecze piłkarskie, więc może w punktach objaśnię jak ja to widzę, będzie najprościej: Drużyny składają się z 5 osób (początkowo myślałem o 11, ale stwierdziłem, że nie ma to sensu, bo zebrać ponad 20 osób w tym samym czasie naprawdę graniczy z cudem, poza tym za dużo nagród byłoby do rozdania). Gramy 2 połowy - około 20 minut jedna + przerwa około 5 minut (oczywiście zmiana połów). W przypadku remisu, grana będzie dogrywka - około 5 minut jedna część, czyli 10 minut bez przerwy ze zmianą połów. W przypadku braku rezultatu uzyskanego w dogrywce, o wygranej będą decydować rzuty karne. Żeby jak najbardziej zachować klimat, na serwer zostaną wgrane modele postaci - MODELE + *KLIK* (<- tylko ten niebieski) Mapę można wybrać w ankiecie na forum, żeby nie było później płaczu - boisko Pokrótce tak to mniej więcej widzę jeśli chodzi o samą formę turnieju, co do serwera... Nikt nie zablokuje serwera specjalnie by zorganizować konkurs, więc o ile @ PUB70 nie użyczy swojego serwera, który póki co stoi pusty, będzie trzeba kupić nowy, a to już wiąże się z wydatkami, a dokładniej: PUKAWKA - 11 SLOTÓW Spoiler 1SHOT1KILL - 11 SLOTÓW Spoiler Pomysłodawca nie opłaci sam serwera, więc można byłoby zorganizować zrzutkę, a administracja na pewno odwdzięczy się w nagrodach. Co do nagród, nic nie proponuję, zostawiam to innym... ale myślę, że fajnie byłoby nagrodzić zwycięski team, jak i króla strzelców. Co chciałem to napisałem, chyba o niczym nie zapomniałem, w razie czego czekam na pytania. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Pomysł jest idealny, ale ciężko będzie z jego organizacją, też miałem myśl o takim turnieju w lolu. Jestem za tym konkursem i coś wykombinujecie z tym pewnie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @REF jednak konkurs będzie nie tylko pod graczy Jailbreak, ale też dla innych osób z innych modów, więc swoje propozycje i chęci możecie pisać pod tematem 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi