Użytkownik Diabl0 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Moją propozycją jest zmiana w regulaminie tego że może być 1 fd w jednej rundzie , przedchwilą była sytuacja że wziąłem dla @ Vanishhhh freedaya a potem ktoś z życzenia wziął fd i regulamin nie pozwolił dać fd Vanishowi , co do duszków dobrze że jeden ale powinny być sytuacje wyjątkowe Strażnik* Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Popieram, w czwartek z życzenia @ Diabl0 dał mi freedaya, po czym w piątek inny gracz z życzenia wziął fd i nie mogłem otrzymać.. Powinny właśnie być wyjątki dla takich sytuacji. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Imo jakby codziennie jedna osoba miała freeday co rundę to by było bez sensu.. Z życzenia można wziąć coś więcej niż fd także jeden w tygodniu by starczył. W niedziele jest tez fd także 2 freeday’e w ciągu tygodnia starczą. Lepiej wziąć np raz duszka, raz zabawę czy coś innego a nie co życzenie to fd dla tej samej osoby. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi