Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ja:Niebieski @ largo:) - Pomarańczowy Witam cię largo, dzięki za to, że zgodziłeś się na wywiad. Opowiedz coś o sobie ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz? Witam cię, Witam również naszych strefowiczów. Mam na imię Szymon, mieszkam w małym miasteczku na ziemiach Małopolski, a miastko zwie się Andrychów. Mam 19 latek i interesuję się driftem, boksem i również kobietami hehe. Czy są jakieś zabytki, atrakcje do zwiedzenia w Andrychowie? Są zabytki np. Pałac Bobrowskich, opuszczone miejsca, jest ładny park ze stawem do zwiedzania, a po za tym nie ma nic tutaj takiego wyjątkowego, ponieważ Andrychów nazywają "zadu*iem". Bardziej w okolicach są parki rozrywki dla dorosłych, ale i również dla dzieci. Nie myślałeś nad tym żeby w niedalekiej przyszłości wyprowadzić się stamtąd, jeśli tak to gdzie? Owszem, już nawet są plany związane z wyprowadzką. Planuje wylecieć za rok w wakacje do Niemiec, ale nie na stałe. Wybieram się do pracy, ale i również pozwiedzać różne obiekty Niemiec. Co cię zachęciło do interesowania się boksem? Otóż mój wujaszek ŚP miał kiedyś swoją siłownie, worek treningowy i wszystkie przyrządy do ćwiczeń. W młodym wieku chodziłem do niego sobie poćwiczyć, wykazać się w tym co już umiałem. Uczył mnie, jak uderzyć, co zrobić w danej sytuacji. Pamiętam te słowa od niego "Zawsze trenuj i walcz do samego końca i nigdy się nie poddawaj". Teraz już może nie do końca ćwiczę ten boks, ale iż sztuki walki, kickboxing. A skąd takie zainteresowanie kobietami haha? Nie będę tutaj pisał nic długiego. Dlaczego kobietami? Bo praktycznie codziennie się widzę z jakąś koleżanką, dużo wspomnień z nimi. I tutaj już więcej nic chyba nie dodam Co jest twoim największym marzeniem? A więc tak: mieć żonę z 2 dzieci, ładny dwupiętrowy dom, a także żeby zarabiać w Niemczech dużo hajsu. Bardzo fajne, czemu takie, a nie coś innego? Dziękuję. Nic więcej mi nie potrzebne w życiu, a więc takie. To jest najrzeczywistsze w życiu każdego człowieka, w moim też. Dlaczego akurat twoim wyborem są Niemcy, a nie inne państwo z dobrymi zarobkami? Niemcy w prawdzie są najbliżej Polski. Więcej by mnie kosztował transport na inne państwo, ponieważ wszystko już mam obliczone haha. Drugą rzeczą jest pandemia, też trzeba się liczyć ze skutkami tego. W Niemczech jest mniej zakażeń i też jest dodatkowy plusik. W co lubisz grać poza csem? Poza csem pykam sobie w GTA V, czasem w lola chociaż nie pamiętam hasła xd, również w World of Tanks czasami. Czyli mówisz pykasz w menu logowania w lolu haha. Jak zaczęła się twoja przygoda z csem i z forum? Hahahaha tak. Przygoda z csem 1.6 zaczęła się w wieku 6 lat. Pogrywałem sobie w wolnych chwilach. A z forum zaczęło się jak pół roku temu pogrywałem na naszym serwerku dd2. Fajni ludzie, miło i sympatycznie, a więc postanowiłem się zarejestrować u was na forum. No i tak to szybko leci, aż do teraz. Interesujesz się też driftem, skąd to się wzięło? Już od odebrania prawka, zacząłem w nocy na zakrętach jeździć bokiem, i tak sobie potem na placu driftowałem, że się tym zainteresowałem. Nie było z tym żadnych problemów, przykładowo jakiś wypadek? Raz tylko wjechałem w krawężnik i złamałem alusa i raz wjechałem w płot po pijanemu, Ahhh ta moja głupota mnie dowaliła. Jaki jest twój ulubiony alkohol i dlaczego akurat on? Jeśli chodzi o piwo, to żubr. Jest bardzo dobre - mi smakuje, na każdą okazję, zawsze kupuję żubra, ale innego nie wypije haha, chyba że nie ma co pić. Jaki był twój najlepszy moment w życiu? Jak 2 miesiące temu, kobita mnie zabrała do Warszawy i pierwszy raz jechałem lambo w ciągu 12 h. Bardzo jej za to dziękuję Zbliżamy się powoli do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić? Jasne Całą naszą strefę pozdrawiam, wszystkich widzów, którzy czytają ten wywiad i również ciebie . Dzięki za poświęcony czas . Dzięki również tobie za poświęcony czas i chęci do tego 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nie jest źle, ale mogło być lepiej - plusik za chęci. Następnym razem spróbuj może dodać szybkie strzały typu, np: to czy to itd. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Fajny wywiadzik, liczą się chęci i trenuj dalej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DobryChlopiec Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Popracuj troszkę nad rozwinięciem, wielki + za poświęcony czas i chęci ¯\_(ツ)_=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi