Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#28 Wywiad z Largo

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Ja:Niebieski

@ largo:) - Pomarańczowy

Witam cię largo, dzięki za to, że zgodziłeś się na wywiad. Opowiedz coś o sobie ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz?

Witam cię, Witam również naszych strefowiczów. Mam na imię Szymon, mieszkam w małym miasteczku na ziemiach Małopolski, a miastko zwie się Andrychów. Mam 19 latek i interesuję się driftem, boksem i również kobietami hehe.

Czy są jakieś zabytki, atrakcje do zwiedzenia w Andrychowie?

Są zabytki np. Pałac Bobrowskich, opuszczone miejsca, jest ładny park ze stawem do zwiedzania, a po za tym nie ma nic tutaj takiego wyjątkowego, ponieważ Andrychów nazywają "zadu*iem". Bardziej w okolicach są parki rozrywki dla dorosłych, ale i również dla dzieci.

Nie myślałeś nad tym żeby w niedalekiej przyszłości wyprowadzić się stamtąd, jeśli tak to gdzie?

Owszem, już nawet są plany związane z wyprowadzką. Planuje wylecieć za rok w wakacje do Niemiec, ale nie na stałe. Wybieram się do pracy, ale i również pozwiedzać różne obiekty Niemiec.

Co cię zachęciło do interesowania się boksem?

Otóż mój wujaszek ŚP miał kiedyś swoją siłownie, worek treningowy i wszystkie przyrządy do ćwiczeń. W młodym wieku chodziłem do niego sobie poćwiczyć, wykazać się w tym co już umiałem. Uczył mnie, jak uderzyć, co zrobić w danej sytuacji. Pamiętam te słowa od niego "Zawsze trenuj i walcz do samego końca i nigdy się nie poddawaj". Teraz już może nie do końca ćwiczę ten boks, ale iż sztuki walki, kickboxing.

A skąd takie zainteresowanie kobietami haha?

Nie będę tutaj pisał nic długiego. Dlaczego kobietami? Bo praktycznie codziennie się widzę z jakąś koleżanką, dużo wspomnień z nimi. I tutaj już więcej nic chyba nie dodam :kekw:

Co jest twoim największym marzeniem?

A więc tak: mieć żonę z 2 dzieci, ładny dwupiętrowy dom, a także żeby zarabiać w Niemczech dużo hajsu.

Bardzo fajne, czemu takie, a nie coś innego?

Dziękuję. Nic więcej mi nie potrzebne w życiu, a więc takie. To jest najrzeczywistsze w życiu każdego człowieka, w moim też.

Dlaczego akurat twoim wyborem są Niemcy, a nie inne państwo z dobrymi zarobkami?

Niemcy w prawdzie są najbliżej Polski. Więcej by mnie kosztował transport na inne państwo, ponieważ wszystko już mam obliczone haha. Drugą rzeczą jest pandemia, też trzeba się liczyć ze skutkami tego. W Niemczech jest mniej zakażeń i też jest dodatkowy plusik.

W co lubisz grać poza csem?

Poza csem pykam sobie w GTA V, czasem w lola chociaż nie pamiętam hasła xd, również w World of Tanks czasami.

Czyli mówisz pykasz w menu logowania w lolu haha. Jak zaczęła się twoja przygoda z csem i z forum?

Hahahaha tak. Przygoda z csem 1.6 zaczęła się w wieku 6 lat. Pogrywałem sobie w wolnych chwilach. A z forum zaczęło się jak pół roku temu pogrywałem na naszym serwerku dd2. Fajni ludzie, miło i sympatycznie, a więc postanowiłem się zarejestrować u was na forum. No i tak to szybko leci, aż do teraz.

Interesujesz się też driftem, skąd to się wzięło?

Już od odebrania prawka, zacząłem w nocy na zakrętach jeździć bokiem, i tak sobie potem na placu driftowałem, że się tym zainteresowałem.

Nie było z tym żadnych problemów, przykładowo jakiś wypadek?

Raz tylko wjechałem w krawężnik i złamałem alusa i raz wjechałem w płot po pijanemu, Ahhh ta moja głupota mnie dowaliła.

Jaki jest twój ulubiony alkohol i dlaczego akurat on?

Jeśli chodzi o piwo, to żubr. Jest bardzo dobre - mi smakuje, na każdą okazję, zawsze kupuję żubra, ale innego nie wypije haha, chyba że nie ma co pić.

Jaki był twój najlepszy moment w życiu?

Jak 2 miesiące temu, kobita mnie zabrała do Warszawy i pierwszy raz jechałem lambo w ciągu 12 h. Bardzo jej za to dziękuję <3 

Zbliżamy się powoli do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?

Jasne Całą naszą strefę pozdrawiam, :)  wszystkich widzów, którzy czytają ten wywiad i również ciebie  :).

Dzięki za poświęcony czas :D.

Dzięki również tobie za poświęcony czas i chęci do tego :D 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Nie jest źle, ale mogło być lepiej - plusik  za chęci. Następnym razem spróbuj może dodać szybkie strzały typu, np: to czy to itd. 

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Fajny wywiadzik, liczą się chęci i trenuj dalej.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Popracuj troszkę nad rozwinięciem, wielki + za poświęcony czas i chęci :) 

76561198358116183.pngAddFriend.png

¯\_(ツ)_=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

• Dusia przestał(a) promować temat
  • Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]