GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witajcie mam dla was ciekawą propozycje, a więc polegała by ona aby przerobić moje zdjecie. Warunek konkursu przeróbcie jakoś zabawnie, zwycięzcą została by osoba z ciekawym pomysłem na przerobione zdjęcie. Możecie przerobić zdjęcia swoje jak i swoich znajomych przyjaciół. Nagrody: 1. miejsce: SVip na wybrany serwer (CS:GO/CS 1.6) na okres 7 dni 2. miejsce SVip na wybrany serwer (CS:GO/CS 1.6) na okres 3 dni 3. miejsce SVip na wybrany serwer (CS:GO/CS 1.6) na okres 1 dnia Przykładowe zdjęcia: @ =DyLu= Konkurs jest w fazie propozycji, także nie wiadomo czy administracja go zakceptuje. Tak ci ci tego nie zaliczą ale dzieki za chęci widać jak czytasz ze zrozumieniem. 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Dobra no to Ja zaczynam Przed Państwem Illuminati Aladeen 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Brak zainteresowania, odrzucam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi