Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rozpiska na legende :>

akxme

Rekomendowane odpowiedzi

• akxme zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Demo 1:

9.27- Dobra pestka, nie ukryłeś tego zbyt dobrze, tutaj wszystko jasne B+

Demo 2:

17.47- Idealny flesh, ale jednak coś za łatwo przycelowałeś z awp w tego na dole B-/+

Demo 3:

1.05- Ładny strzał, obok modelu, wątpiłbym tu w twoje szczęście B+

1.08- A to co? Celowałeś pod głowę, a jednak w nią trafiłeś, dobrze z deagla Ci idzie B-/+

1.16- Niezłe strzały, czyżby myszka pozwoliła Ci na to? B+

1.44- Coś mało wiarygodne to było B-/+ 

1.47- Rzeczywiście leciał ten celownik po główce, ale pewnie masz jakieś wytłumaczenie hm? B-/+

Demo 3:

19.47- W głowę to na pewno nie celowałeś, ale może fart jakiś niemożliwy B-/+

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Demo 1:
9:27 Taki flick, na dodatek w ruchu. Może mega fart, a może coś pomogło. B+/- 

Demo 2:
18:47 Dla mnie nic specjalnego, trochę wyczucia i dobra spostrzegawczość B-

Demo 3:
1:05 To na moje oko taka +/- sytuacja. Bardziej bym tutaj przyznał zasługę magii hitboxów 1.6 + hostingowi pukawka. B+/-
1:08 Tutaj raczej czysty fart :D B-
1:16 Fakt, to jest dla mnie również mocno nienaturalne. B+
1:47 Nie tak znowu idealnie, ale i tak ciekawa akcja. B+/-

Demo 4:
19:47 tu faktycznie z dupy trochę wszedł ten HS  B+/-

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Ha ha 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik

Witam, aby nie obijać w bawełnę i dalej  trzymać w niepewności jutro z rana ( maksymalnie do godziny 11:00) Wleci moja rozpiska. 

By nie robić zbędnego spamu edytuje swoją wypowiedź. 

Ps. Naprawdę jest mi niezmiernie przykro ale dziś niestety nie mam możliwości sprawdzić. Proszę o wyrozumiałość 

Pozdro :Win:

Demo 1:
9:27 - Dziwna akcja, dziwna pierwsza pestka, była w kierunku modelu, później flick i bania u cygana /B+ 

demo 2:
18:47- Zbyt dobre mleko by model był aż tak bardzo mocno widoczny. B+ 

Demo 3:

1:05 - b+ 
1:08 - Tego to Chyba nie trzeba opisywać xD  +b
1:16-   +b
1:44- Według mnie celownik coś za bardzo "przyklejony" był na tej bani B+ 
1:47 - Oj poleciał ten celownik za banią hahah xDDDD  ciężko było to ogarnąć xD B+ 

Demo 4:
19:47- Kule obok bani jakoś znaleźć jej nie mg. xD Ogólnie bardziej ciekawi mnie drugi frag i ten celownik co leci na model ... B+ 

Żarty żartami ale wesoło i kolorowo nie jest. Tak my bawić się nie będziemy. 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 7
  • Wrr 2

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Cziter zbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Stały Bywalec

Na wstępie chciałem podziękować za możliwość odwołania się do w/w zarzutów i mam nadzieję, że zostanie to sprawdzone jeszcze raz przez bardziej kompetentne osoby :) 

Odnieśmy się najpierw do czasówek:

demo 1

• 9:27 - normalny flick w stronę modelu beż żadnych przeskoków na głowę, proszę zwrócić uwagę, że jestem w ruchu, polecam na x1/4 -b

demo 2

• 18:47 - (już od 17:38 słychać jak digidong zabija w trupie z ak kogoś z TT + widzę to na radarze) 18:43 dostaję flesha na gali, 18:45 digidong nieudolnie skanuję z dolnego, 18:47 dopiero powoli schodzi flesh i odwracam się w stronę enemy, 18:48 zabijam z AWP. Od momentu wybuchu flesha do zabicia mija 4/5sec, normalna reakcja -b

demo 3

• 1:05 - w momencie strzału celownik na głowie + hitboxy robią swoje -b
  • 1:08 - zwykły fart biorąc pod uwagę, że nie trafiam wcześniejszych 3 strzałów z deagla, w momencie zabicia celownik na wysokości szyi + poprawka na rozrzut -b
  • 1:16 - normalna reakcja, nie wiem co tutaj widzicie nienaturalnego -b
  • 1:44 - typowy skrót gali, 1:43 słychać kroki enemy na blisko + widać kawałek HE którego rzuca stąd moja reakcja i lekki prefire, później head w biegu z m4 ale celownik na głowie więc nic w tym dziwnego -b
  • 1:47 - standardowa reakcja, celownik normalnie podąża za modelem który jest w ruchu, kucam + ściągam go w dół żeby skontrolować full auto  -b

demo 4

• 19:47 - lecę na spadochronie do dolnego trupa, ląduję przed samym wejściem gdzie celownik nie jest jeszcze do końca stabilny (taka mechanika gry), kucanie + ściąganie celownika w dół żeby skontrolować full auto, fart -b

To by było na tyle jeśli chodzi o czasówki, teraz z miłą chęcią odpowiem każdemu z osobna :shibu2:

@ mojstarykryminalista 1.6 rozpisujesz 1 demko i Twoim jedynym argumentem, że ta akcja jest spalona jest "w jego wypadku te pestki wchodzą za czysto, są wspomagacze", gdzie sam chwilę wcześniej przyznajesz, że zdarzają się takie flicki, gdzie tu sens? śmiech na sali :kekw:

Lecimy dalej, demko nr. 2 gdzie widzimy normalną reakcję na flesha i zwykłego killa z AWP (słuchawki+doświadczenie). Poniżej pov z mojego monitora BenQ ZOWIE XL2411z 144hz gdzie flesh już znika po 3sec (poczytajcie sobie jaki wpływ mają hz podczas grania w cs a później piszcie głupoty) :

Przechodzimy do demka nr. 3 tak zwanej "perełki" :Kappa:

1:05 - jak już wyżej wspominałem celownik był na głowie, model enemy był w biegu i tak oto siadła głowa, nie mówię, że co do pixela ale to pewnie zasługa hostingu na którym stoi serwer :) 01:05:79 moment strzału.

1:08 - deagl nigdy nie był w 100% celną bronią i mechanika gry nigdy na to nie pozwalała, no chyba, że w czasach Twojego alternative ale do tego dojdziemy później... strzał był na wysokości klaty/szyi ale jest to spowodowane rozrzutem deagla i przy którymś strzale, w tym przypadku trzecim kula może lecieć minimalnie wyżej (chyba nie muszę Ci tego dokładnie tłumaczyć, na tyle czasu co grasz raczej to ogarniesz).

1:16 - normalna reakcja, nie ma żadnego przeskoku, co tu nienaturalnego?

1:44 - napisałeś "tutaj wyglądało to dość dziwnie/ +/-b co to wgl. za ocena czasówki przez członka ubt?! dość dziwnie?! hahaha, dość dziwna a zarazem śmieszna to jest Twoja rozpiska.

1:47 - celownik nie leciał cały czas idealnie za modelem, jak się przyjrzysz to celownik płynie sobie na wysokości głowy, leci w lewo obok medelu, później jest kontrowany do prawej i ginie enemy, normalny rozrzut. Celownik nie blokuje się w żadnym momencie na głowie, nie przeskakuje jakoś dziwnie tylko jest płynny ruch myszką. Bez żadnych dodatkowych programów.

Cytat

Dalsza część demka jest przykładem Twojego movementu, strzelania w skoku, jak i braku zupełnie pojęcia o tej grze, strzelasz w biegu, w skoku.. Nagle sadzisz magiczne flicki, i magiczne pestki z deagle, w jakis sposob potrafisz sie kryc, ale to nadal malo. :>

Przypominam, że jest to serwer FFA i nie mam potrzeby jakoś specjalnie się starać jakbym grał pcw/ligę czy lana. Gram sobię 4fun ale jak widać dla Ciebie trzeba być zawsze w 100% skupionym i pocić się na serwerze publicznym. Deagl jest taką bronią, że albo siada magiczna pestka albo nie zabijasz free fraga w plecy ¯\_(ツ)_/¯ nie ma po co się kryć bo jestem czysty jak łza <3 

Na sam koniec demko nr. 4

19:47- idealny przykład mechaniki gry gdzie ląduję na spadochronie i model jeszcze do końca nie jest stabilny na ziemi. Pamiętam, że sam byłem zdziwiony w momencie zabicia ale tak działa cs i nic na to nie poradzimy :)

@ Kacperek

Ewidentnie widać brak doświadczenia przy ocenie demek, nie ma co się w sumie dziwić jak mylisz kilka dni wcześniej gs/sgs ze zwykłym kucaniem na ducku :hkKek:

demko nr. 1

9.27 - normalna pestka, kolega chyba nie wie co to flick 

demko nr .2

17.47 - przecież słychać strzały z dolnego, na jb może takiej szybkiej reakcji nie masz

demko nr. 3

1.05 - nie wiem czy oglądaliśmy to samo demko ale było na głowie, musisz uwierzyć w moje szczęście

1.08 - wiesz może co to rozrzut? 

1.16 - strzały powiedziałbym, że przeciętne, nie wiem jaką masz myszkę ale polecam "BenQ Zowie FK2" - masz link jakbyś chciał kupić ---> klik

1.44 - coś słaba ocena jak na ubt -b

1.47 - wytłumaczenie wyżej 

demko nr. 4

19.47 - według mnie najbardziej fartowna głowa z tych wszystkich demek zaraz po tym flicku. Idealnie pasuje do tej akcji słowo "szczęście"

@ Uszaty

Najbardziej obiektywnie ocenione zgłoszenie, widać że chłopak ma doświadczenie i nie pali byle jakiej akcji.

Przyznaję, że demka nie były łatwe do ocenienia dlatego tyle +/-b ale w sumie to się nie dziwie bo pewnie sam bym tak zrobił. Według niego tylko jedna spalona akcja na demkach ale czy to przypadkiem nie za mało żeby kogoś zbanować? zapewniam, że wszystkie akcje są w 100% czyste.

@ |K4|Bum

Niby Opiekun ubt 1.6 i wychodziłoby na to, że największe doświadczenie a tak naprawdę wielkie rozczarowanie i smutek jak można tak słabo ocenić demko.  Już pomijam fakt, że rozpiskę wstawił 10 dni po napisaniu posta przez pecika co jest niedopuszczalne mając takie stanowisko na sieci. 

demko nr. 1

9:27 - opiekun chyba też dokładnie nie wie jak wygląda flick w tej grze, że napisał takie głupoty O.o

demko nr. 2

18:47 - polecam obejrzeć pova którego wstawiłem wyżej, zainwestuj w lepszy monitor

demko nr. 3

1:05 - może coś więcej panie opiekunie?
1:08 - ja jestem bardzo ciekawy coś być tam napisał, może coś fajnego wymyślisz?
1:16 - j/w
1:44 - akcja opisana wyżej
1:47 - również akcja opisana wyżej, chyba nie wróciłeś jeszcze z urlopu myślami...

demko nr. 4

19:47 - opiekun a nie wie jak działa mechanika gry, zapraszam do lektury wyżej 

Prosiłbym o zapoznanie się z tym wszystkim co napisałem wyżej i ponowne rozpatrzenie demka. Na wszystkich akacjach które podaliście nie widać nic podejrzanego za co mógłbym zostać zbanowany, wiem co piszę bo sam kiedyś byłem ubt i znam się na tej gierce. W internecie nie ma ani jednego mojego aktywnego bana bo jestem czysty. Kilka razy miałem robione wargody na mixach które tylko potwierdziły moją czystą grę ---> https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2058515

w przeciwieństwie do osoby która napisała ten post. Uważam, że pecik nie jest w żaden sposób wiarygodną osobą w ocenie tego tematu, wystarczy zobaczyć jego skany z wargoda: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1813537 oraz któreś już z kolei zbanowane konto steam: https://steamcommunity.com/id/pecik1337/

swoją drogą nie wiem czy przypadkiem czegoś nowego nie testował na ns: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=22272

Kolejny przykład braku wiarygodności podaję poniżej: 

pet1.PNG.9e5798bc41c233a94d76199b88f1c009.PNG     pet.PNG.26dcfe3700232cb5ff636618fdf7ae00.PNG 

czy to nie jest przypadkiem karolinka który jakiś czas temu została prze zemnie zbanowana? czyżbyś się mścił za słuszne bany które w przyszłości nałożyłem za nieczystą grę? nie mi to oceniać.

proszę o reakcje ze strony administracji bo nie może być tak, że palicie czyste demko @ Trivor @ shinga @ skowron

:edit

Odniosę się do tych niby podważonych argumentów przez Pana pecika i udowadnianiu, że ma się rację wobec czystego gracza

Godzinę temu, mojstarykryminalista napisał:

Jak widzę jeszcze nie do końca posiadasz umiejętność odnajdywania się w grzeczywistości, czasy lig/lanów wygasły już od jakoś 2k12 odkąd wyszedł csgo więc co Ty tu za głupoty gadasz, deagle jest losowa bronia owszem, ale u Ciebie na odległość śmierdzi psilentem

w 1.6 gram sobie 4fun, miałem na myśli np. ligę ESL, pcw czy lana w cs:go, mogłeś o tym nie słyszeć bo jesteś zaślepiony całe życie jakimś legit syfem z internetu i tak pewnie nigdy nie będziesz miał okazji grać czegoś takiego. Nie wiem co to jest psilent

Skany z wargoda? Naprawdę? Przejdźmy do tych Twoich 'pewności co do wargoda' jest to pierwszy lepszy shit uzywany na mixach przy którym użycie vm może ominąć wargoda i jeego skan szybcieej niż go zrobisz... Więc kolejny argument który jest podważony od ręki ;)

nie znam się na czitach i jakiś dziwnych programach które mogą coś ominąć ponieważ jestem czysty i nigdy się tym nie interesowałem natomiast Ty widać, że znalazłeś już sposób na ominięcie wargoda od 2019r.

Dla Ciebie każda osoba będąca po Twojej stronie bo "zaślepiasz oczka" jest osobą wiarygodną. Chciałbym, ale nie mogę znaleźć rozpisek uszatego które były używane na siłę by ktoś  z ubt przyznał mu racje, niestety były NACIĄGANE, co może potwierdzić sam @ |K4|Bum więc o jakiej wiarygodności Ty mówisz, czy może jednak wspominasz o kolesiostwie które posiadacie? :D 
Aż mi się śmiać z Ciebie chce jak wspominasz,że jedna osoba się zna, a trzy pozostałe się mylą... Popracuj trochę nad sobą i nad tym co piszesz bo chyba bylo pisane to na kolanie :D 
Pokażmy dowód Twojej bezstronności i szukaj kolejnej bajki do wyjaśnienia ;p

image.png.1a9c70d7de8647e3e89efa41e9875d5d.png

nie zamydlaj ludziom oczu i nie obracaj kota ogonem bo każda osoba która się zna na ocenie demek powie Ci, że to co napisałem w ocenie to totalna głupota i czasówki wyssane z palca. Poniżej jedyna rozmowa która miała miejsce na steam jakiś czas temu odnośnie dema:

uszaty.thumb.PNG.547ac3da2a2b6ed1e3278a1c36071c00.PNG

czy to naprawdę Twoim zdaniem jest kolesiostwo i sugerowanie czegoś tym bardziej, że miałem tu admina. Jest to zupełnie normalne, że pogadamy sobie czasami na ts czy na steam... @ Uszaty  jak pamięta o czym rozmawialiśmy to może powiedzieć ale była to luźna rozmowa nie związana z tą sprawą. Wstawiłeś jakieś tematy z rozpiską Uszatego tylko po co, wypowiadamy się o tej rozpisce a nie o jakiś starych, sam generał wypowiedział się podobnie co nie znaczy, że nie mogli się pomylić. Napisałem, że jest obiektywnie ocenione i tyle... popraw czytanie ze zrozumieniem

Dobrze,że jedyne czym potrafisz sie bronić to przeszłością, bo nadal tym żyjesz chyba. Każdy doskonale wie,że to konto było z vackiem na csgo i się tego nie wstydzę, lubiłem testować wszelkiego typu wspomagacze żeby rozpoznawać takich "CLAR" graczy jak Ty bo jesteś nic nie znającym się na tym syfem, ups sorki jeśli uraziłem Twoje wysokie EGO :D Ciesze się,że wstawiasz wargody które w żadnym stopniu nie były spalone, tylko były z wrzuconymi settami w appdata, no ale cóż. Złapałem wystarczajace doswiadczenie żeby Cię złapać w zaledwie 10 minut :D przykro mi spalony drewniaku ;P

nie uraziłeś mnie w żadnym stopniu ponieważ tak jak napisałeś nie znam się na tym syfie ponieważ nigdy tego nie używałem. Nie wiem po co to tłumaczenie czego nie podmieniałeś skoro tak jak napisałem nie wiem nawet co to jest. O jakich dowodach piszesz? to co naskrobałeś wyżej? każda ogarnięta, niezależna osoba oceni to demo na czyste a Ty sobie coś uroiłeś w głowie

Nie, o to się nie musisz martwić, myślisz,że mam na tyle mało iq co Ty żeby dawać swój nick żeby czitować? Ja nie Ty, też kiedyś taki byłem, te nicki.... ahhhh, to doświadczenie i ciągle wspominanie o cheatach, jesteś teraz na poziomie mnie jakieś 2 lata temu ;p  Po drugie, po co mi ns na kompie i bawienie sie w palermo skoro prawie wcale w 1.6 nie gram ostatnimi czasy? xD

nie mam pojęcia, nie mi to oceniać. Po prostu Ci nie ufam, kiedyś się paliłeś to możesz też palić się teraz

Aż tak nisko upadasz coraz bardziej? :D 
Czy Ty naprawdę zaczynasz bawić się w detektywa i mieć  jakiekolwiek "ale" do tego z kim się zadaje? :D

Z karolinka znałem się już od czasu w którym nie miałem zielonego pojęcia o tym,że taki ktoś jak "Ty" istnieje, więc ja nie widze zadnych tematów powiązanych z tą sprawą, szukaj kolejnych argumentów które da się podwazyć jednym zdaniem... ;)

nie interesuje mnie co Cie z nią łączy, jakie macie stosunki, komentarz na steam z tego miesiąca może coś nowego do palenia jej podesłałeś?

To na tyle z mojej strony,czekamy na ocenę "Wyższych rang" ~~ Kolesiostwo górą xD

właśnie to jest idealny przykład hipokryzji gdzie wszystkich przeciągasz na swoją stronę, chcesz mnie oczernić bez dowodów a na koniec piszesz "Kolesiostwo górą", niżej chyba upaść się nie da :kekw: czy przypadkiem nie przez kolesiostwo wróciłeś na sieć po tym jak miałeś tu spalone dema i każdy wiedział, że się palisz? hahaha

Cytat

A przepraszam edytuje ciąg dalszy.... Prujesz się do mnie o vaca a bronisz osobe, ktora dostała go 2 miesiące temu? 
https://steamcommunity.com/profiles/76561198234451944 to chyba steam uszatego ;D  
Znalazłem drugiego steama, dorzucam 
https://steamcommunity.com/id/xyzheadshoot/

znowu odbiegasz od teamtu... od tego jest administracja a nie ja! jak dostał VACa to niech się tłumaczy do wyższej. Ty jakoś sobie poradziłeś :Kappa:

to tak dla wyjaśnienia bo widać. że w piórka nieźle już tu obrosłeś... rozumiem, że idąc Twoim tokiem myślenia jak mam wyższą administrację w znajomych oznacza to, że wiem jaki będzie werdykt? #ustawione, nie bądź śmieszny i obudź się z letargu pecik

znajomi.thumb.PNG.53e52711c561ea346782ea5159111b1e.PNG

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Ha ha 5
  • Wow! 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Dusia odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Dobra, bo widzę że zostałem tutaj mocno zamieszany w temat, więc dorzucę swoje 3 grosze. 

Na temat samej rozpiski demka, wszystkie swoje czasówki podtrzymuje. Starałem się w żadnym wypadku nie sugerować oceną kolegów z UBT oraz ze względu na moją znajomość z iksiem, do demka podchodziłem w sposób obiektywny. Nie wyraziłem tutaj też jasno swojego werdyktu, gdyż zwyczajnie z uwagi na popularność tematu wolałem zdać się na osoby bardziej doświadczone w UBT. 

Co do brudów, które na mnie wyciągnięto, każdemu zdarza się rozpisywać coś w przypływie emocji i zdarzają się błędy. W jednym z tematów sam po krótkiej konsultacji i obejrzeniu tego jeszcze raz, na spokojnie, zmieniłem swój werdykt. 

Wiadomo, że czasami leciały czasówki, które wielu może uznać za mocno naciągnięte, ale przecież w każdej rozpisce są czasówki mniej i bardziej podejrzane, chociażby tutaj mamy 2 czasówki w których dałem B- i są imo mocno naciągnięte. 

A co do moich VACów, które ku mojemu niezadowoleniu upublicznił @ mojstarykryminalista 1.6 (a ty Peciku niedobry, wrrr :D), wiem że w dużym stopniu narusza to moją wiarygodność, ale kto mnie zna lepiej wie, że w życiu wspomagaczy nie używałem, sam sobie również nie mam nic do zarzucenia pod tym względem ;p VAC "wpadł" na moje 2 konta przez moją głupotę i pożyczanie osobom niepożądanym konta Steam powiązanego numerem telefonu z moim głównym acc :Tonieja:

Jeśli ktoś by chciał usłyszeć całą tę historię, to zapraszam na priv, ponieważ nie chciał bym tego zwyczajnie upubliczniać ani publicznie oczerniać osoby, przez które doszło do takiej sytuacji. 

Wracając do tematu, czekam na ocenę tematu ze strony wyższej administracji. I czekam na werdykt końcowy. Powodzenia!  :goodnight:

• Ha ha 6

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]