Użytkownik Rutek. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Moge w końcu pograć na swoim ulubionym serwerze ? Bo ja siedzę przed monitorem i się śmieję sam do siebie naprawdę XDD Taki cyrk na tej jedynce że to szok Twój nick na serwerze: Rutek. Nick admina banującego: Bociu Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: Perm Serwer na którym dostałeś bana: Only awp 1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): 3 taka sama sytuacja wbijam dostaje instant bana za multikonto/wh Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:141927678&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/domelggwpcs/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.\ @ Trivor @ Anox @ Dusia @ SkalpeR CS:GO @ Uszaty Cheater zostaje cheaterem xd Prosiłbym o to żeby większa ilość osób sprawdziła demka z tamtego dnia Gracz który mainuje awp i spędza większość swojej gry na serwerach only awp wcelowuje sie w te same pozycje i moze predictowac i wychylac powiedzmy prefirem XDDDDDDDD Przecież sam powiedziałeś że złożysz specjalnie podanie żeby mnie zbanować hahaha i teraz gadasz że się nie uwziąłeś gdybyś się nie uwziął to nie dawałbyś mi bana po ub od dusi Oj naprawdę gdybyś znał prawdę przepraszał byś wszystkich za słowa, które powiedziałeś pępkiem świata nie jesteś Jak @ Dusia ci napisała jak sprawa wygląda to nagle chcesz ze mną gadać (śmieszne) ? Gdybyś chciał pogadać nie dawał byś mi bana tylko zaprosił na tsa @ Bociu A tutaj nie wydaje mi sie ze chcesz pogadac tylko stoisz przy swoim i próbujesz pokazac ludziom ze mowisz prawde XD A z tobą to ja już nie mam zamiaru gadać @ Bociu bo i tak wyjdzie na twoje Po prostu czekam na werdykt od administracji Dostaje perma odchodze gdzie indziej / UB zostaje NO NIE XD ROBIE SZUM BO PISZE PROSBE O UB (juz 5) BO CHCE POGRAC NA SERWERZE A TY Z CALA ADMINISTRACJA SERWERA MI UTRUDNIACIE DOBRE :clap: :clap: Uciekam do @ Dusia ? Tak bo to moja mamuska tak jak twoi podwładni z awupek XDD A i prosiłbym żeby tematu nie zamykał żaden ubteamer tylko ty @ Dusia albo @ Trivor chciałbym być pewny już Tak czy siak dostanie bana ? Skąd taka pewność już jest jakiś terrorysta, który się poświęci posada za perma dla mnie ? XD Nikt nie będzie płakał z powodu waszych "rezygnacji" mogliście ich nie składać. Mam nadzieję że znajdzie się opiekun, który dobrze poprowadzi serwer Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Rutek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Chciałbym poprosić aby w tym temacie odpowiedział ubteam albo właściciel serwera, ponieważ to jest śmieszne, że jest sytuacja w której gracz z WH jak i multikontem (co przypominam jest banowane permanentnie) moze grać na serwerze. pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Powód bana dałeś mu Mk i Wh, mk było kiedyś PRZED RESETEM, więc to się nie liczy, a wh? Przyjmuję do wiadomości, że raczej niee jesteś na tytle głupiutki by go zbanować z powodem wh ZA KIEDYŚ i że wiesz co to reset SB, więc w takim razie czekam na Twoją rozpiskę z tego momentu co nadałeś mu bana czyli: "08-14-20 09:39" I podkreślam od razu, nie chce widzieć innych rozpisek z kiedyś tylko tą z dzisiaj rana. (X cziterów doistało UB przy resecie Sb i grają już normalnieee, to co było przed resetem to się nie liczy, liczy się TERAAZ i nie powinniście traktować go z góry, a Ty Bociu najlepiej powinieneś o Tym wiedzieć ) I właśnie jesteś od pilnowania porządku na serwerze, a nie robieniu burdelu i rządzeniu się, jako admin powinieneś wiedzieć jak działa reset SB, a nie sobie banujesz wybrane przez siebie osoby bo tak chcesz i banujesz za akcje sprzed resetu sb. Mam nadzieje, że w kulki nie poleciałeś i dasz jakąś sensowną rozpiskę z dzisiaj z tej 9:39 (I tylko z dzisiaj podkreślam ) @ Bociu Nic z vac'iem nie wypominałam nikomu, jedynie kolesiowi na pw pisałam, że mieliśmy opiekuna co też miał vac na cs, ale nie miał go za czity Gdzieś napisałam, że Ty się na niego uwziąłeś? Wczoraj myślałam, że tylko dino, ale koles na pw mi napisał, że Ty też się na niego uwziąłeś, ja żadnych akcji do niego z Twojej strony nie widziałam dopiero mi napisał o tym koleś na pw :))) I nie mam dziwnego podejścia tylko Ty nie masz pojęcia na czym polega reset SB. Napisałeś, że rozpiski nie będzie bo dałes bana za to co było kiedyś i tyle w temacie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi