Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Twój nick na serwerze: jakubs362 Nick admina banującego.: Błachu Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Permanentny Czas oraz data bana: 08-15-20 11:57 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage CSGO Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): A więc, gram normalnie na nowym koncie bo wróciłem do cs'a po 2 latach stare konta sprzedane mogę podac nawet nick, gram sobie spokojnie na spolecznosciowce i dostaje nagle bana permanetnego za "Wallhacka". Mam nadzieje, że admin banujący nagrał demko, na którym widać cheaty, a nie tylko info od kolegów którzy zginęli. Człowiek lepiej gra, sprawdza miejscówki gdzie prawdopodobnie znajduje się przeciwnik i dostaje za to bana. No nic, pozostało mi jedynie czekać na rozpatrzenie odwołania przez UB team. Pozdrawiam gorąco. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:559679030&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/abrusek/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Do wieczora ogarnę sprawę i będę edytował. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jako iż nie ma GOTV aktualnie na serwerze [Ciekawe przez kogo xD] To nie mam jak sprawdzić bo nie mam demka. UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi