Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 [P] Co robisz na co dzień? Zajmuje się składaniem komputerów i fotografią [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? Podążanie do przodu i nie poddawanie się. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) Jestem osobą pomocną, która podejmie się każdej pracy i nie wybrzydzam niczego, a co do wymienienia to nie umiem sam siebie ocenić Jedną wadę mogę wymienić to jest to że lubię pomagać i daje się wykorzystać innym . [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? Nigdy bym nie wziął narkotyków do rąk [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? Ciężko mi zaakceptować wstawanie o 6 rano do pracy [P] Jakie masz plany na przyszłość? Politechnika [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) Technikum Informatyczne/ nie mam [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? Charakter [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? Pomocny, szczery, uczciwy, lojalna. [P] Masz dziewczynę? Nie [P] Twoja ulubiona potrawa? Carbonara [P] Pepsi czy cola Pepsi [P] Jakieś plany jeszcze na wakacje masz? Nie ma już wolnego [P] Czy osobą którą nominujesz będzie Bociu? Tego jeszcze nie wiem [P] Z kim najlepiej się dogadujesz spośród Strefowiczów? @ Kacperek [P] Jak to jest być w UBT? Było spoczko [P] Gotowy na odpowiedzi? Jasne [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? Z gierek [P] Ile lat grasz w cs'a i jak zaczęła się Twoja przygoda z tą grą? 5 lat. Zaczęło się od 1.6 [P] Masz jakąś pasję? Fotografia [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? Podjąć 100% już pracę w Dani, a nie jak teraz na 90 % [P] Gdybyś mógł to z jakimi użytkownikami (z sieci) poszedłbyś na piwo? @ Klaudiaa @ Kacperek @ __SIR__ @ Chichi<3 @ Marta. @ daria. i dużo by wymieniać [P] Uważasz, że dajesz z siebie wszystko? Tak [P] Lubisz spędzać czas z innymi ludźmi? TAK [P] Czego najbardziej w życiu żałujesz? Nie ma takiej rzeczy, której bardzo żałuje [P] Jakie miejsce chciałbyś zwiedzić? Stan Alaska [P] Za co czujesz się najbardziej wdzięczny życiu? Nie wiem [P] Co jest gorsze, porażka czy nie podjęcie wyzwania? Porażka [P] Czy zgodziłbyś się skrócić swoje życie o 10 lat w zamian za stanie się ekstremalnie atrakcyjnym bądź sławnym? Nie [P] Jaka jest jedna rzecz którą najbardziej chciałbyś zmienić na świecie? Nie wiem [P] Jaki jest Twój ulubiony gatunek filmowy? Masz swój ulubiony film? Jeśli tak, to o czym on opowiada? Horror/nie [P] Starasz się patrzeć ludziom prosto w oczy, czy raczej unikasz ich wzroku? Dlaczego? Prosto w oczy, wolę kontakt wzrokowy [P] Co sprawia Ci radość? Wolny czas z rodziną lub znajomymi [P] Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumny? Współpracy innymi państwami. [P] Wolałbys odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować? Porażkę, trzeba zawsze czegoś próbować [P] Czy jesteśmy sami we Wszechświecie? A to musimy sprawdzić @ GENERAL ALADEEN [P] Co Cię skłoniło do rezygnacji? Na to już nie odpowiem Nominuje @ Bociu 2 4 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Cudne odpowiedzi jestem usatysfakcjonowana. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Myślałem, że nie dodasz już haha 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi