Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza: gracz 2. Twój nick na serwerze: jakubs362 3. Nick osoby oskarżonej: M a t e z 4. Dlaczego składasz skargę: straszenie oraz obrażanie 5. Data i godzina zdarzenia: 11:40-11:57 15.08.2020 6. Opis sytuacji: Gram sobie normalnie, zostaję obrażany i oskarżany o cheaty przez gracza o nicku M a t e z, admin siedzący na serwerze nic z tego nie robi, oraz co najgorsze gracz ten straszy mnie włascicielem serwera i gdy dostałem bana, zauważyłem własnie w 11:57 takie słowa "przelew do własciciela zaraz poleci i już cię nie ma" 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): ss'ów nie mam niestety, a demko serwerowe nie działa od 11.08 dlatego jedynie jakie dowody istnieją na brak kultury i arogancję tego gracza są logi serwera, poniewaz nie używał on mikrofonu, lecz wszystko pisał na czacie. Arogancję okazywał wobec wszystkich graczy, nawet samego admina obraził "Co robisz bucu" admin sobie z tego nic nie zrobił i tyle. Proszę o ukaranie gracza. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez jakubs362 W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Potwierdzam, matez caly czas obraza graczy, pisze ez co chwile. Nie da sie z nim pograc Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @ Admin CS:GO Only Mirage kto wtedy był na serwerze ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 ja za ez zawsze daje banicje wiec to raczej nie przy mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik StanLey Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Piątek i sobote bylem na Czechach wiec tej sytuacji nie widziałem ale w czwartek były osoby zdenerwowane na jakubs. Ale padały słowa ze jest tylko odpalony Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dnacky Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Już kilka razy mutowałem Mateza za pisanie ez oraz obrażanie, ale szczerze nie pamiętam czy mogłem być wtedy na serwerze Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Gracz zostanie upomniany, następnym razem dostanie dłuższą kare niż 2godziny za pisanie ez. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi