Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Nick:-HsY-] -.-Paradise-.- Imię:Franek Wiek:15 ( niedługo 16 ) Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/[-HsY-] -.-Paradise-.-/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): Nie posiadam :(( Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Zdarzają się sytuacje takie jak dzisiaj przez które w końcu postanowiłem to napisać, chodzi mi o np, odpalonych ludzi, bo w ciągu dnia było ich 2 na serwerze, po 2 to zmiana map bo niektórych map nie da się grać, no nie oszukujmy się, mapa jail_rz_boisko na której znajduję się samo Boisko i jakaś scena do mam talent, czy jail_rzeznia na której praktycznie wszędzie znajdziesz broń, po 3, wszelkie możliwości typu ożywanie czy banowanie, chodzi mi bardziej o to banowanie, ponieważ na serwerze dzieją się czasami tak kuriozalne sytuację, że gracze sobie spawnują bossy lub wbijają sobie na sh czy też wyzywają całą administracje na u@ czyli gag też nic nie daje, a ożywianie w przypadkach przypadkowych zabójstw, lub gdy osoba prowadząca pomyli się. Kontakt: Forum, Ts3 ( w obu przypadkach aktywny jestem cały czas gdy jestem dostępny) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Noo, nie mam steama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marszoł Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jestem na Tak. +Wiek. +Aktywność. +Wysoka Kultura Osobista. +Chętny do CT. -Steam. Powodzenia Życzy Marszoł. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Brak steam wyklucza cię z możliwości bycia administratorem. Mimo, że ja zostałem przyjęty bez, był to wyjątek przez tamtejszą sytuację w administracji, a i tak jestem w trakcie zakupu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Podanie na obecną chwilę "wstrzymuję" do momentu zakupienia przez Ciebie gry Counter-Strike 1.6 na STEAM, gdy to zrobisz podanie ponownie zostanie odblokowane. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi