Użytkownik FucK Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 1. Nick: FucK 2. Wiek: 18 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 6. Doświadczenie: Byłem na serwerach tego typu adminem wiele razy ,więc myślę ,że dam sobie radę. 7. Coś o sobie: Witam, mam na imię Przemysław ,mam 18 lat ,pochodzę z Wielkopolski. Moimi zaintersowaniami są : gra w noge , gra na JailBreak'u, oraz motoryzacja. 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest! Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jestem na nie. - Konto pod podanie. - Wzór jest niekompletny - Podanie napisane na odwal. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Z tego co widzę na GT miałeś długą przerwę i dopiero wczoraj zacząłeś coś grać. - słabe podanie, nie przekonuje mnie, - konto dopiero co stworzone na forum, - słaba ostatnia aktywność, - mimo, że masz już nabite minuty na GT to Cię nie znam Na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie -Zastosuj poprawny wzór -Podanie pisane na kolanie -Uj wie kto ty wg XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie - Brak Kultury - Podanie kompletnie nie przekonywujące - Konto Pod Podanie - GT, długa przerwa i od razu podanie? - Regulamin Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jestem na nie - Gt - Słabe prowadzenie - Konto pod podanie - Regulamin naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi