Użytkownik Lukson Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Twój nick na serwerze: Lukson Nick admina banującego: N4JT Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana za wh Czas oraz data bana: 08-16-20 20:17 Serwer na którym dostałeś bana: Only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Biegłem underem i nagle dostałem informacje o banie. Admin bez sprawdzenia dał bana za wh, prawdopodobnie ban za to że go zabiłem. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:129680422&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198219626572 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Rozpisałem cię wcześniej ale czekałem tylko aż któryś z Adminów cię zbanuje. DEMKO 1: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20200816-135756-1499767885-de_mirage-____________ONLY_MIRAGE____StrefaSkilla.pl_________FREEVIP_-__WS_-__KNIFE_-__GLOVES_-__MVP______sklepsms__LiveServer.pl-1434.zip 3:38 - Celownik leci nagle na model postaci strzela w ciało i nagle przeskok na głowę. [Nienaturalnie] B+ 5:37 - Przeskok celownika na głowę B+ 8:37 - Full fleszyk ale twój celownik nadal pozostaje na modelu i strzelasz nawet się nie mylisz w strzałach. B+ 11:34 - Chciałeś wyciągnąć granat ale widzisz że ci wychodzi więc zmieniasz na M4 + Widzisz[oczywiście coś mu pomaga że widzi] że wychodzi ci przeciwnik wychodzisz strzelasz do niego przed tym jak go zobaczyłeś(twój celownik leci idealnie na głowę) B+ 12:12 - No idealnie celujesz przez ścianę do przeciwnika nawet na sekundę ne zjeżdżasz celownikiem z modelu B+ 12:26 - 1/4x celownik leci na głowę PRZEZ ścianę. No raczej to nie jest przypadek B++ 12:25 - Nie widzisz jeszcze przeciwnika a już strzelasz B+ 26:42 - Patrzysz się na niego przez tego smoka i próbujesz na siłę skanować jakimiś śmiesznymi strzałami żeby nie wyszło że coś masz xD[Przypomnę tylko że nie było żadnego infa o nim że jest w oknie] B++ 32:56 - Frag na mnie i nie wiesz o następnym przeciwniku a już do niego strzelasz B+ 34:34 - Strzelasz z rampy przez ścianę do przeciwnika z pałaców? B+ Po pierwszym demku już stwierdzam że jesteś odpalony. Lecisz celownikiem przez ścianę i celujesz w głowę. Nie widzisz przeciwnika a już do niego strzelasz przed wyjściem. Celownik przeskakujący na głowę. DEMKO 2: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20200816-143442-409376492-de_mirage-____________ONLY_MIRAGE____StrefaSkilla.pl_________FREEVIP_-__WS_-__KNIFE_-__GLOVES_-__MVP______sklepsms__LiveServer.pl-1512.zip 12:30 - Patrzysz sobie na WH czy nikt ci nie wyleci za pleców i elegancki pref strzelasz znowu przed tym jak zobaczysz przeciwnika B+ 13:46 - W większości sprawdzasz pozycje(jak są przeciwnicy) A ty nagle tak z dupy nic nie sprawdzasz?(gdy nikogo nie ma na A side) Dziwne B+/- 15:13 - Trzymasz cały czas rampę i tak nagle z dupy ją zostawiasz obracasz się od rampy plecami bo zobaczyłeś że ktoś wyjdzie ci ze schodów? Dziwne B+/- 16:43 - Znowu kolejna dziwna akcja przeskakują ci 2 osoby do lewej strony w każdej chwili mogą cie zabić a ty celujesz w typa który będzie wychodził? B+/- 21:23 - Idealnie skanowany smoke i oczywiście kill B+ 21:26 - Celowanie przez smoka+skrzynkę w N4JT'a celownik lata idealnie po modelu zero pomyłki B+ Po drugim demku tylko się upewniam szczególnie ostatnie czasówki są mega spalone. Gracz posiada WH + coś wydaje mi się na przycisk. Celownik lata nienaturalnie przeskoki celownika na głowę. AimLock w pałacach idealnie na głowę. Celowanie przez ściany. Movement bota a strzela jak pros. BRAK UB. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Sprawdziłem oba demka, gracz czysty, dobrze gra ,posiada może orzełka w laurach. Nie wiem gdzie widziałeś aby mu celownik przeskakiwał... Albo celował przez ściany. I piszę to jako osoba która gra 7 lat w cs'a,a na aktualnym koncie posiada prawie 4k godzin. Wracaj do Gry. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi